Află unde poți face nunta în aer liber în București

April 7, 2016 - Locuri de petrecut

Nunta este o poveste ce prinde contur în mijlocul naturii, pe iarbă și printre copaci, cu luminițe calde, discrete. Alături de voi vă sunt parinții și nașii, familia și prietenii, iar tot ceea ce vă doriți este să trăiți din plin aceste momene împreuna și să creați amintiri frumoase. Pentru astăzi am ales cele mai faine locuri de petrecut în aer liber. Pentru moment avem doar București și imprejurimi! Enjoy!

The Wedding House

Despre The Wedding House ( citește articolul nostru despre ei aici)  am auzit prima dată printr-o întâmplare sau printr-o minune, prin intermediul unor prieteni care își doresc foarte mult să-și facă nunta acolo. Locația este absolut splendidă, o grădină de vis unde se întâmplă multe lucruri minunate. Alina Popa este happy owner The Wedding House, iar împreună cu soțul ei au reușit să transforme casa de la țară a părinților într-o wedding house cum odinioară vedeam prin revistele străine.

Adresa: Poiana Lui Stinga, Giurgiu, Romania, Vanatorii Mici

the-wedding-house-2 the-wedding-house-3 The-Wedding-House-NIG-2

Club Cortina, Corbeanca

Club Cortina ( citește articolul nostru despre ei aici)  este primul club de evenimente corporate din România. Creat pe suportul oferit de locația fostei proprietăți Țânțăreanu, Club Cortina este situat în Corbeanca, la patru kilometri de aeroportul Otopeni. Clădirea este așezata pe malul lacului, în centrul unei grădini care se întinde pe o suprafata de aproape un hectar.

Adresa: Soseaua Unirii nr. 148 (fost 313), Corbeanca

Club-Cortina-nunta-in-gradina-1 Club-Cortina-nunta-in-gradina-7

La Seratta

La doar câțiva kilometri de București, Alex și Irina au găsit locul perfect pentru La Seratta ( citește articolul nostru despre ei aici) , un spațiu creat anume pentru clipe magice. La Seratta este o oază de liniște și de bun gust, un loc minunat cu oameni minunați.

Amplasat într-o zona liniștită, pe o proprietate privată ferită de priviri indiscrete, localul este perfect pentru toate genurile de evenimente, de la nunți, logodne, botezuri până la seri tematice, evenimente culturale, corporatiste, conferințe, lansări. Dacă visați la o seara specială și intimă, altfel decât în Bucureștiul aglomerat, La Seratta este locul perfect!

Adresa: Str. Ferme F nr. 15, 075100 Otopeni

La-Seratta-4 La-seratta-otopeni-8

Artha Park Events

Salonul de evenimente Artha Park Event este reprezentat de un elegant cort in stil american imbracat in sute de drapaje de matase, situat in Snagov, pe malul lacului, pe al carui luciu se intinde un covor de nuferi roz, unici in Europa.

Adresa: Snagov, Sos. Ghermanesti – Snagov km. 9, Bucuresti

Artha Park Events-nunta in gradina (1) Artha Park Events-nunta in gradina (2) Artha Park Events-nunta in gradina (5) Artha Park Events-nunta in gradina (6) Artha Park Events-nunta in gradina (7)

Cortul I Do Weddings

Sunt un mare fan al nunților în aer liber! Nu îți poti imagina ce natură frumoasă e la doar 20 de minute departare de București. Cortul I Do Weddings este cochet, elegant și încăpător. Îți poți aduce toți prietenii, toată familia, inclusiv rudele pe care nu le-ai mai vazut de mult, chiar și catelul și de ce nu, câțiva iepurași. Așadar, pentru nunți în aer liber îți recomandăm din toată inima I Do Weddings ( citește articolul nostru despre ei aici). Am pregătit și câteva poze, care sperăm noi că te vor convinge că este un loc cu adevărat special.

Adresa: DN3, la 1 KM de localitatea Belciugatele

I-Do-Weddings-nunta-in-gradina-3 I-Do-Weddings-nunta-in-gradina-18

La Gondola

La Gondola” va ofera o locație unică în București, pe malul lacului Floreasca, unde veți putea opta pentru o nuntă în aer liber, având priveliștea lacului, fiind protejați însă de o eventuală ploaie datorita cortului elegant, special amenajat, drapat și înnobilat cu candelabre care va vor face să vă simtiți ca în Veneția, orasul îndrăgostiților.

Adresa: lacul Floreasca ( în parcul Bordei), București

gondola (1) gondola (2) gondola (3) gondola (4)

Phoenix Cernica Club

Amplasat la numai 20 km de centrul Bucureștiului (6 km de Pantelimon), Phoenix Cernica Club pune la dispoziție o atmosfera de recreere, pe o întindere de 19.000 mp. Clubul găzduiește activități diversificate, având ca scop substituirea unei minivacanțe complexe. De îndată ce veți sosi, vă veți putea bucura de strălucirea soarelui la răsărit sau la apus, de romantismul lunii, oglindite în lacul Cernica, de aerul curat ce-l dă pădurea.

Adresa: Strada Ștrandului, Cernica

Phoenix Cernica Club

TreeHouse Forest

Din 2016 o noua locație vă așteaptă pentru evenimente cu un numar mai mic de participanți: până la 150 de persoane: TreeHouse Forest.
La TreeHouse Lagoon găsiți o combinație superbă între pădure, piscină și spatțile verzi largi alăturate club house-ului de 400 m. Frumos luminată la lăsarea serii, va marca vizual evenimentul tau în memoria fiecarui invitat. La TreeHouse toata locația este doar pentru voi.

Pentru voi, cei care doriti o nunta altfel, cu parfum discret de poveste a fost creat TreeHouse. Nunta lângă piscina tip laguna de dimensiuni mari 30x20m se va remarca între toate nunțile la care ai participat. Alege aici locația care ti se potriveste.

TreeHouse Forest-nunta in gradina (1) TreeHouse Forest-nunta in gradina (2) TreeHouse Forest-nunta in gradina (3) TreeHouse Forest-nunta in gradina (4) TreeHouse Forest-nunta in gradina (5) TreeHouse Forest-nunta in gradina (6) TreeHouse Forest-nunta in gradina (7)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *