Club Cortina- Pentru nunți în aer liber, lângă București

December 3, 2015 - Locuri de petrecut

Club Cortina este primul club de evenimente corporate din România. Creat pe suportul oferit de locația fostei proprietăți Țânțăreanu, Club Cortina este situat în Corbeanca, la patru kilometri de aeroportul Otopeni. Clădirea este așezata pe malul lacului, în centrul unei grădini care se întinde pe o suprafata de aproape un hectar.
Club Cortina a apărut ca răspuns la cerințele pieței de evenimente corporate, oferind atât logistica cât și serviciile necesare în organizarea unor evenimente business, de la evenimente interne, traininguri sau conferinte la lansari de amploare sau aniversari importante.

Club Cortina-nunta in gradina (2)

Conceptul aparține companiei Privileg Catering, unul dintre cei mai importanți jucatori pe piața de catering, cu o experiență de 11 ani în organizarea de evenimente.

Club Cortina-nunta in gradina (3)

Ținuta, serviciile, accentul pus pe calitate, orientarea către găsirea celor mai bune soluții, dorința de a susține eforturile organizatorilor și respectul pentru clienți reprezintă valorile Clubului Cortina. Locația include 6000m² de grădina, parcare proprie, cazare, piscină exterioara, un club cu doua sali centrale, terase, cigar room, crama, zona rustica cu gratar si o scena pe apa cu backstage. Prin structură proprietații și arhitectură, locația este foarte versatila și permite o personalizare complexă, constituindu-se de fiecare dată în alt decor. Club Cortina vă ofera scena ideala pentru realizarea celor mai inedite și reușite evenimente. Nu în ultimul rând locația poate fi contextul potrivit pentru filmari și sedinte foto.

Club Cortina-nunta in gradina (4) Club Cortina-nunta in gradina (5) Club Cortina-nunta in gradina (6) Club Cortina-nunta in gradina (7) Club Cortina-nunta in gradina (8) Club Cortina-nunta in gradina (9) Club Cortina-nunta in gradina (1) Club Cortina-nunta in gradina (10)

Comments

 1. claudia says:

  buna seara
  in aceasta locație se pot organiza si botezuri mai mici adică de50 de pers ?

  • Olivia says:

   Buna. Din cate stim noi da, dar cel mai bine iei legatura cu proprietarii locatiei pentru a vedea disponibilitatea acesteia.
   Multumim pentru ca ne urmaresti!
   O zi frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *