Frizzante Ride – Pentru nunți cool unde mirii își doresc un extra topping

April 7, 2016 - Dulciuri și alte bunătăți

Să pui prosecco pe o bicicleta nu e doar o idee bună; e o idee foarte bună! Astfel, poți să aduci prosecco rece și bubbly la tot felul de evenimente si să-l servești de la un bar mobil super cool. Adica 2 cargo bikes colorate, făcute de la zero special pentru destinația EVENIMENT.

Asta face și Frizzante Ride – prosecco on a bike. E un proiect dezvoltat pentru petreceri cool, pentru nunți alternative la care mirii își doresc un extra topping.

frizzante ride (7)

Frizzante Ride are 2 cargo bikes speciale:

The Party Starter – o bicicleta atât de cool încât, atunci când ajunge la destinație, petrecerea pornește de la sine. Design­ul hip, în nuanțe de Bleu Ciel, negru perlat și un pic de alb, face ca The Party Starter să fie acea pată de culoare pe care o vrei la orice petrecere sau la orice festival unde distracția e principala preocupare. Asta sau paharele pe care le umple cu prosecco frizzante rece.

frizzante ride (2)

The Classy Bubbles – luată parcă de la o școala de bune maniere, The Classy Bubbles este oaspetele ideal pentru evenimente speciale. Dichisită în culori elegante, ­bej perlat și ocru, The Classy Bubbles îți îndeamnă invitații să lege conversații interesante și amuzante și îi ține în priza cu ajutorul paharelor de prosecco frizzante.

frizzante ride (8)

Vinul pe care îl folosesc vine direct din Italia și este un vin frizant alb obținut din struguri Glera sau vin frizant rose Raboso.

Frizzante alb: o aromă distinctivă, fructată, plăcută; un gust armonios și fructat.
Frizzante rose: o aromă savuroasa, fructată; un gust armonios și intens fructat.

frizzante ride (5)

Băutura bubbly se savurează cu prietenii și familia, e un frizzante lejer, parfumat, fructat și perfect pentru serile de vara, dar și pentru petrecerile de zi.

frizzante ride (6)

Frizzante Ride e proiectul unui cuplu care și-a dorit să creeze un altfel de bar mobil pentru nunta lor.
Bogdan și Irina, doi tineri bucureșteni, și-au dorit să aibă o sursă de prosecco la nunta lor, una care să iasă din banalitatea barurilor normale. Astfel, inspirați de conceptul de cargo bikes din alte tari, au conceput 2 triciclete în care să depoziteze întregul sistem de răcire și dozare de vin spumant. Le-au colorat, le-au botezat și din această primavară vor merge cu ele la multe nunți altfel, la petreceri corporate, dar și la festivaluri culinare și muzicale din Romania.

frizzante ride (1)

Convingeti-vă că merită să aveți un bar de vinuri mobil la propria nuntă, degustând vinul lor la The Wedding Market!

Vă invităm la degustare de vinuri rafinate, la The Wedding House, pe 8 mai 2016 cu ocazia târgului The Wedding Market ( intrarea liberă).

frizzante ride (3)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *