10 Torturi înflorate pentru o nuntă de vis

April 7, 2016 - Idei pentru nunți faine

Cel mai mult la o nuntă ador florile! Îmi plac naturale, în aranjamente cât mai simple și în toate formele: pe mese, pe torturi, pe mână, la gât sau în părul miresei și a invitaților. Pe lângă frumosul eveniment pe care îl sărbatoresc toți cei dragi veniți de prin toate colțurile lumii, această zi o văd și ca o sărbătoare a florilor. Nu de multe ori ne este dat să fim înconjurate de o mulțime de miresme ( fericiți cei care lucrează zi de zi printre ele 🙂 ), așa că bucurați-vă de cât mai multe flori în aceasta zi specială!

torturi-roz-nunta-in-gradina-2 (1)

Tortul de nuntă este unul dintre cele mai importante din viață, pentru că marcheaza o aniversare în doi, alături de întreaga familie și de prietenii apropiați. Alegerea tortului poate fi însă una extrem de dificilă, pentru că exista o sumedenie de opțiuni. Pnetru astăzi îți prezentăm una plină cu flori! Am făcut o selecție tare faină de care sunt sigură că vă veți îndrăgosti: 10 torturi înflorate pentru o nuntă de vis! Enjoy! [sursa imagini]

torturi-roz-nunta-in-gradina-2 (2) torturi-roz-nunta-in-gradina-2 (3) torturi-roz-nunta-in-gradina-2 (4) torturi-roz-nunta-in-gradina-2 (5) torturi-roz-nunta-in-gradina-2 (6) torturi-roz-nunta-in-gradina-2 (7) torturi-roz-nunta-in-gradina-2 (8) torturi-roz-nunta-in-gradina-2 (9) torturi-roz-nunta-in-gradina-2 (10) torturi-roz-nunta-in-gradina-2 (11) torturi-roz-nunta-in-gradina-2 (12) torturi-roz-nunta-in-gradina-2 (13) torturi-roz-nunta-in-gradina-2 (14)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *