Verde cât vezi cu ochii: Cortul I Do Weddings- Pentru nunți în aer liber, București

April 6, 2015 - Locuri de petrecut

Sunt un mare fan al nunților în aer liber! Nu îți poti imagina ce natură frumoasă e la doar 20 de minute departare de București. Cortul I Do Weddings este cochet, elegant și încăpător. Îți poți aduce toți prietenii, toată familia, inclusiv rudele pe care nu le-ai mai vazut de mult, chiar și catelul și de ce nu, câțiva iepurași. Așadar, pentru nunți în aer liber ăți recomandăm din toată inima  I Do Weddings. Am pregătit și câteva poze, care sperăm noi că te vor convinge că este un loc cu adevărat special.

I Do Weddings- nunta in gradina (2)

Departe de zgomotul orașului, de claxoane, agitație și trafic, se afla acest loc mirific. Imaginează-ți doar atât, dimineața de după nuntă. Voi doi, câțiva prieteni apropiați vă relaxați în mijlocul naturii dupa o zi cum alta n-a mai fost. Cum sună?

I Do Weddings- nunta in gradina (3)
Pentru echipa  I Do Weddings conteaza zambetul clienților lor. Și atât. Bucuria lor îi interesează cel mai tare. Vor fi tot timpul alături de tine. Presiune, contra-timp, agitație, toate acestea le vor lua ei pentru ca voi, mirii și invitații să simtiți  cât se poate de mult această zi minunată, cu toate emoțiile ei.

Așa cum te-am obișnuit, la finalul articolului găsești datele lor de contact.  I Do Weddings- nunta in gradina (1)    I Do Weddings- nunta in gradina (4)   I Do Weddings- nunta in gradina (6)   I Do Weddings- nunta in gradina (8) I Do Weddings- nunta in gradina (9) I Do Weddings- nunta in gradina (10)    I Do Weddings- nunta in gradina (13)    I Do Weddings- nunta in gradina (16)    I Do Weddings- nunta in gradina (19)   I Do Weddings- nunta in gradina (21)    I Do Weddings- nunta in gradina (24)

Contact
I DO WEDDINGS
WebsiteI DO WEDDINGS
Facebookhttps://www.facebook.com/idoweddings.nuntiinaerliber.ro
Telefon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *