La Seratta- Restaurantul perfect pentru o nuntă în grădină

May 18, 2014 - Locuri de petrecut

La doar câțiva kilometri de București, Alex și Irina au găsit locul perfect pentru La Seratta, un spațiu creat anume pentru clipe magice. La Seratta este o oază de liniște și de bun gust, un loc minunat cu oameni minunați.

Amplasat într-o zona liniștită, pe o proprietate privată ferită de priviri indiscrete, localul este perfect pentru toate genurile de evenimente, de la nunți, logodne, botezuri până la seri tematice, evenimente culturale, corporatiste, conferințe, lansări. Dacă visați la o seara specială și intimă, altfel decât în Bucureștiul aglomerat, La Seratta este locul perfect! La seratta otopeni (8)

Ce capacitate are salonul La Seratta?

Salonul poate gazdui petreceri de până la 200 de oameni, iar în exterior sunt amenajate zone diferite, de lounge, terasa sau grădină.  Structura originală a cladirii ne-a permis să ajungem la un interior de 370 mp și o înaltime de 9 metri, cu pereți mari de sticlă, arcade și colonade așezate circular ce oferă o vizibilitate totală din orice punct al sălii.

La seratta otopeni (7)

De ce vin oamenii la voi?

Pentru ca îi primim mereu cu drag, ne adaptăm nevoilor lor și găsim întotdeauna soluții pentru a realiza evenimentele exact așa cum și le imaginează ei. Pentru noi, cea mai mare satisfacție pe care o avem este aceea când ne întalnim la evenimentele pe care le organizăm cu oameni care ne-au fost clienți și ne-au recomandat mai departe prietenilor lor. Echipa La Seratta are o experiență bogată în organizarea de evenimente și de aceea trebuie doar să ne spuneți ce vă doriti și noi ne vom ocupa cu minutiozitate de fiecare detaliu.

La seratta otopeni (5) La seratta otopeni (6)

Când putem veni la voi?

La Seratta este un restaurant deschis numai pentru evenimente, dar vizionări se pot face în orice zi a săptămânii, pe baza unei programări telefonice. Echipa noastră vă stă tot timpul la dispoziţie, vă consiliază şi vă ajută să faceţi cele mai bune alegeri pentru ca aceste momente să fie perfecte.

Grădina cu nuci înalți și pergole pline de flori, cu alei de piatra și plante exotice vă va face să vă simtiți chiar în mijlocul naturii. Toate acestea, la care se adaugă luminile discrete și muzica special aleasă, fac din gradina restaurantului o adevarată oază de răcoare, relaxare și buna dispoziție în serile toride de vară. Aici, puteți lua masa în aer liber, în mijlocul grădinii, vă puteți relaxa la o cafea aromată în zona canapelelor sau puteți savura un cocktail racoros la bar. Vă așteptăm!

La Seratta (2) La Seratta (3) La Seratta (7) La Seratta (6)

Contact
La Seratta
Persoana contactIrina Ropcea
Websitelaseratta.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/laseratta.ro
Telefon
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *