Conacul Domniței Ralu- destinația ideală pentru evenimente inspirate din alte epoci

August 16, 2016 - Locuri de petrecut

Conacul Domniței Ralu se află în Chițorani, Bucov, într-o locație superbă între vii. Cu o istorie veche, ce începe în anul 1925, conacul Domniței Ralu a călătorit în timp, păstrând autenticitatea și farmecul vremurilor de altădată. Restaurantul și crama, cu o atmosferă caldă și bucate alese, te vor face ca o dată ce i-ai călcat pragul să vrei să te întorci și să rămâi peste noapte, să uiți de agitația orașului.

conacul domnitei ralu- ploiesti (1)

Conacul, amplasat pe drumul vinului, într-una din cele mai renumite regiuni viticole din țară – Dealu Mare, a fost construit la începutul sec. XX. Stilul arhitectonic conduce la stabilirea paternității arhitecturale către un discipol al arhitectului Ion Mincu, însă originile sale sunt încă un mister. În perioada comunistă a fost naționalizat și transformat într-o fermă viticolă, iar mai târziu, după anii ’90 a fost lăsat în paragină. Farmecul și grandoarea de odinioară i-au fost redate de un investitor privat , fiind deschis în 2015.

conacul domnitei ralu- ploiesti (2)

Acum, Conacul Domniței Ralu găzduiește evimente private și se bucură de cele mai rafinate petreceri de altă dată.  Retrasa, ascunsă în spatele unor vii, care te deconecteaza de stresul marilor orașe și te pregătește pentru o experiență așa cum numai unei domnițe ori unui prinț i se potrivește. Pentru mai multe detalii, vizitează siteul lor sau pagina de facebook. Enjoy!

conacul domnitei ralu- ploiesti (3)   conacul domnitei ralu- ploiesti (4) conacul domnitei ralu- ploiesti (5) conacul domnitei ralu- ploiesti (6) conacul domnitei ralu- ploiesti (8) conacul domnitei ralu- ploiesti (7) conacul domnitei ralu- nig (1) conacul domnitei ralu- nig (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *