Un nou trend: Donuts Bar

September 1, 2016 - Idei pentru nunți faine

Nu demult citisem pe un site de profil că ultimul trend în materie de nunți este Donuts Bar-ul. Mă bucur că am anticipat un pic acest trend și că acum vreo 2 ani realizam acest articol  Donuts Bar sau Barul cu Gogoși care bate orice candy bar. Tot de atunci mă chinui să o conving pe una dintre cele mai bune creatoare de prăjituri din Romania să aducă în prim plan acest gen de candy-bar, însă răspunsul este mereu același : lumea nu cere, este conservatoare, le plac prajiturile clasice, frumos decorate și torturile îmbrăcate în culori mai mult sau mai puțin pastelate. Eu însă sunt de altă părere și sunt convinsă că nunțile au intrat într-o altă eră :), iar evenimentele altfel vor câștiga teren treptat.

Până atunci, să ne bucurăm de aceste idei tare faine culese de pe la nunțile de prin afară, unde relaxarea și voia bună merg mână în mână.

Și acum, mi s-a făcut o mare poftă de gogoși umplute cu tot felul de nebunii! Vă las, căci am multă treabă! 🙂  Enjoy!  [sursa imagini]

donuts nunta in gradina (1) donuts nunta in gradina (2) donuts nunta in gradina (3) donuts nunta in gradina (4) donuts nunta in gradina (5) donuts nunta in gradina (6) donuts nunta in gradina (7) donuts nunta in gradina (8) donuts nunta in gradina (9) donuts nunta in gradina (10) donuts nunta in gradina (11) donuts nunta in gradina (12) donuts nunta in gradina (13) donuts nunta in gradina (14) donuts nunta in gradina (15) donuts nunta in gradina (16) donuts nunta in gradina (17) donuts nunta in gradina (18) donuts nunta in gradina (19) donuts nunta in gradina (20) donuts nunta in gradina (21) donuts nunta in gradina (22) donuts nunta in gradina (23) donuts nunta in gradina (24) donuts nunta in gradina (25) donuts nunta in gradina (26) donuts nunta in gradina (27) donuts nunta in gradina (28) donuts nunta in gradina (29) donuts nunta in gradina (30) donuts nunta in gradina (31) donuts nunta in gradina (32)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *