Nunțile organizate la Conacul Brătescu devin pur și simplu de poveste

May 4, 2016 - Locuri de petrecut

În zilele ploioase, redescoperim  locuri cu poveşti frumoase de prin toată țara. Pentru că tocmai ți-am povestit de conacul Polizu din județul Iași, ne-am gândit să completăm lista cu locuri faine de petrecut, așa că acum ajuns prin zona Brașovului.

Pe principiul, unii oameni caută locuri frumoase, iar alții le fac, am descoperit Conacul Brătescu, un loc minunat aflat pe lângă castelul Bran. Stors de semnificații turistice prin metode de popularizare, pliante, filme, legende în care e implicat satul ce păstrează Evul Mediu românesc, Branul face posibila incursiunea într-un timp în care oranduiala locului, atmosfera de odinioara și tradițiile locale sunt încă prezente. Toate se găsesc la Conacul Brătescu în apropierea Castelului Bran.

Deschis în decembrie 2014, Conacul Brătescu are o poveste frumoasă. Radu și Iuliana s-au căsătorit în urmă cu șase ani și după nuntă au hotărât să-și facă o mică pensiune, având o bucată de teren la Bran. Dar după discuțiile și propunerile arhitectului brașovean Gabriel Henegar  au ales să ridice un mic conac. Rezultatul amenajării este unul deosebit, iar cei care vin aici sunt de-a dreptul încântați.

Conacul Brătescu este mai mult decât un boutique hotel, este un conac românesc autentic.

Conacul Brătescu-nunta in gradina (1)

Deși e recent deschis, conacul urmează a fi extins la început cu spații exterior, cu terase și locuri de ședere în er liber, iar mai apoi cu alte corpuri de clădire, având în vedere că acum există doar opt camere, 20 locuri de cazare pentru solicitările de team building-uri în paturi separate, iar capacitatea maximă a restaurantului este de 80 de persoane pentru evenimente private.

Am fost plăcuți impresionați să vedem cum nunțile organizate la Conacul Brătescu devin  pur și simplu de poveste.

Conacul Brătescu-nunta in gradina (2)    Conacul Brătescu-nunta in gradina (4) Conacul Brătescu-nunta in gradina (5) Conacul Brătescu-nunta in gradina (6) Conacul Brătescu-nunta in gradina (7) Conacul Brătescu-nunta in gradina (8) Conacul Brătescu-nunta in gradina (9) Conacul Brătescu-nunta in gradina (10) Conacul Brătescu-nunta in gradina (11) Conacul Brătescu-nunta in gradina (12) Conacul Brătescu-nunta in gradina (13) Conacul Brătescu-nunta in gradina (14) Conacul Brătescu-nunta in gradina (15) Conacul Brătescu-nunta in gradina (16) Conacul Brătescu-nunta in gradina Conacul Brătescu-nunta in gradina (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *