Deco Romantic – Atelier de inchiriere decoruri pentru evenimente tematice

July 14, 2014 - Cadouri

Deco Romantic este un mic atelier de închiriere de decoruri pentru nunți tematice, în special nunți cu tema shabby chic, romatica, vintage sau retro, pentru a face “organizarea nunții” o treaba mai simpla și mult mai puțin costisitoare decât dacă s-ar achiziționa toate decorațiunile separat. Fără alergătură în zeci de magazine, fără cheltuieli pe obiecte care mai târziu nu le vor mai folosi,  adică simplu și la îndemână. 🙂

deco romantic (1)

Concret, ce servicii oferiti?

Activitatea de bază a Deco Romantic este de închiriere de colecții de obiecte decorative, grupate pe stiluri, pe care mirii le pot integra în decorul nunții lor, în funcție de specificul ei. Vorbim de tematica shabby chic, vintage, classic – romantic sau vesel-colorat.

deco romantic (2)

Decorurile Deco Romantic conțin elemente foarte diverse din arsenalul decorațiunilor de nuntă: semnalistica bride & groom, oglinda, rame, vase decorative, tabla de scris cu creta, colivie, felinar, lumanari, pom-poms, litere decorative, numere pentru mese, vase si suporturi pentru candy bar, recuzita pentru sedinte foto (props si decor pentru Photo Corner), decoratiuni de hartie, stegulete, ghirlande cu numele mirilor, guest books si multe altele.

deco romantic (7)

În completarea fiecarei colecții de decorațiuni, venim cu printabilele personalizate. Încercam să propunem mirilor elemente care să îi ajute în dezvoltarea conceptului ales, precum variațiuni de numere de masă, de decorare a suporturilor florale, sugestii de mărturii originale ( aici, pot să vă sugerez Lingurițe gravate manual pentru o nuntă specială! ) sau de completare a unui Photo corner.

deco romantic (3)
Cum se desfășoară o colaborare?

Cei mai multi clienti vor produse personalizate și adaptate temei nunții, iar noi suntem încântați să le răspundem afirmativ la întrebarea “puteti?”. Așteptăm comanda detaliată pe mail, ne întâlnim dacă este un proiect mai amplu, în care este esențial să ne cunoaștem bine clienții și dorințele lor, stabilim un dead-line și, la termenul stabilit, ne intalnim pentru predarea decoratiunilor. Tot atunci planificam si cum facem pentru returnarea acestora, daca este cazul. Este important pentru noi sa ne cunoastem clientii si sa fim pe aceeasi lungime de unde ca scara de valori si caracter, pentru ca acestea sunt singura garantie pe care o „percepem”.

deco romantic (9)
Care este zona unde puteti livra?

Ne-am propus să acoperim, cu serviciile de închiriere, doar zona București și proximitate (Ilfov, Prahova), însă am acceptat să trimitem colecțiile noastre și la Bistrita Năsăud, dacă am rezonat cu persoana care ni le-a cerut și care își dorea foarte tare să le aibă.

deco romantic (5) deco romantic (4)
deco romantic (6)   deco romantic (8)    deco romantic (10) deco romantic (13) deco romantic (11) deco romantic (12)   deco romantic (14) deco romantic (15)

Contact
Deco Romantic
Persoana contactIrina Chiscop
Websitewww.deco-romantic.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/DecoRomantic
Telefon
Email

Comments

 1. Ina Galan says:

  Buna seara,

  Ma intereseaza un foto corner pentru nunta.
  Imi puteti comunica va rog tarifele pentru toate foto cornurile pe care le aveti spre inchiriere?

  Pretul este pe ora, sau pe zi?

  Multumesc frumos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *