Amelie PHOTO BOOTH – Cabina foto de inchiriat pentru evenimente

September 9, 2014 - Cadouri

Amelie PHOTO BOOTH – este o cabină foto special creată pentru evenimente. Colajele foto sunt în totalitate personalizabile în funcție de temă sau eveniment. Cu succes se pot folosi pe post de mărturii pentru invitați.

amelie nunta in gradina (3)

Cum ți-a venit ideea de a realiza o cabină foto mobilă?

Totul a început din dorința de a crea un spațiu diferit de acele colțuri frumos amenajate în care invitații își pot face fotografii. De cele mai multe ori sfârșind să își facă singuri fotografii cu telefonul deoarece fotograful este în alta parte a evenimentului.
Am avut mai multe idei până să ajung la acest concept și din multe planuri și schițe am decis că cel mai potrivit proiect ar fi o cabina foto pe care am numit-o Amelie. Da, inspirat de filmul cu acelsi nume :).

Este o experiență foarte frumoasă pentru invitați, retrăind momente din vremea când fotografiile erau doar pe hârtie pentru că noi printăm toate fotografiile din cabina foto. Celebrele foto strips-uri sau fotografii lunguețe cu patru poze sunt una din opțiunile noastre și des întalnite la cabinele foto din capitalele turistice.

amelie nunta in gradina (4) amelie nunta in gradina (1) amelie nunta in gradina (2)

Contact
Persoana contactAlex Melente
Websitewww.alexmelente.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/cabinafotoamelie
Telefon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *