Creații florale pentru evenimente by Andreea Baniță – Maitre Fleuriste

September 3, 2014 - Flori

Suntem în plin sezon de nunți, urmează cel al sărbătorilor și apoi “cadouri pentru Ea” 🙂 și cum florile sunt la mare căutare, venim cu sugestii fine, care să-ți facă darul unul aparte. Andreea Baniță iubește florile și este îndrăgostită irevocabil de ele. Pentru ea, Andreea Baniță – Maitre Fleuriste este o împletitură fluentă între pasiunea pentru flori, design şi imagine.

De ce flori, cum s-a născut Andreea Baniță – Maitre Fleuriste?

Andreea Baniță- Maitre Fleuriste a apărut ca brand în 2008, atunci când am simțit că pot aloca mai mult timp pasiunii mele pentru universul floral. Ceea ce poate sta drept garanție a brand-ului Andreea Baniță- Maitre Fleuriste, a fost construit însă în ani de vise, studii și foarte multe ore investite în cristalizarea și șlefuirea unei viziuni artistice proprii.

Andreea Banita - Maitre Fleuriste nunta in gradina (1)

Ce te inspiră atunci când creezi?

Destinatarul florilor, fie ca îl cunosc direct sau prin intermediul celui care dăruiește, apoi natura și locurile pe care le vizitez, care mă amprentează cu un soi de energie pe care încerc să o transmit prin lucrările mele.

Concret, ce servicii oferi?

Realizez creații florale haute-couture, aranjamente unice, cadouri florale chic și total surprinzatoare pentru toate tipurile de evenimente (nunți, aniversări, cadouri corporate și nu numai). Mai mult, pentru clienții care își doresc evenimente memorabile, propun concepte de eveniment, astfel încât aranjamentele florale să fie completate de celelalte detalii ale evenimentului.

Andreea Banita - Maitre Fleuriste nunta in gradina (3)

În cât timp este gata o comandă de aranjamente florale?
Creațiile unicat presupun o pregătire mai amănunțită decât modelele standard, astfel încât e de preferat să pregătim momentul cu cel puțin doua, trei zile înainte. În acest fel clienții beneficiază de cele mai frumoase și proaspete flori, acestea fiind achizitionate special pentru comanda lor. Evenimentele de o mare amploare le pregatim cu câteva luni în avans, fiind vorba de rezervarea unei date, un numar mai mare de creații florale, logistica. De cele mai multe ori clienții își doresc și crearea conceptului de eveniment, ceea ce implică un numar mare de ore de creație și pregătire, pentru ca totul să fie armonizat.

Andreea Banita - Maitre Fleuriste nunta in gradina (4)

Care este zonă unde poți livra?
Aranjamentele ajung cu usurință în București și în împrejurimi, dar împreuna cu clienții mei găsesc de câte ori e posibil, modalitați pentru a le trimite în țară sau în lume. Fiind vorba de aranjamente delicate și fragile, expedierea la distanțe lungi trebuie atent analizată, astfel încat să poata ajunge în condiții bune.

Andreea Banita - Maitre Fleuriste nunta in gradina (5)

Ce mai puteți oferi clienților care vor să lucreze cu tine?
Creații florale, concepte de eveniment, aranjamente florale corporate care pun în valoare spațiile de birouri ale companiilor și în general orice fel de creații inedite. În acest moment pregătesc mai multe proiecte prin care voi largi gama de servicii, dar despre acestea vom vorbi în curand. 🙂

Contact
Andreea Baniță - Maitre Fleuriste
Persoana contactAndreea Baniță
Websitewww.andreeabanita.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/pages/Andreea-Banita-Maitre-Fleuriste/105379900517
Telefon
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *