Potcoava, lângă București- Un loc de petrecut în inima naturii, alături de cai și iarbă proaspăt cosită

August 16, 2016 - Locuri de petrecut

Vă invităm la Potcoava, lângă București– un colț de rai verde și încă salbatic, te așteaptă să îl descoperi la pas, călare sau pe bicicletă. Pe cărările răcoroase din pădurile de la poalele munților Leaota, urmând vechiul drum domnesc spre Ardeal, îți vei reface necesarul de energie vitală care să te ajute ca la întoarcerea acasă să îți duci planurile la bun sfârșit sau, cine știe, să ți le schimbi.

la potcoava- runcu-nunta in gradina (5)
Descriem locul ca fiind „mountain hideaway” (ascunzatoarea de la munte), pentru ca noi credem ca este spațiul perfect pentru a te ascunde de viteză, tehnologie, termene limită și alte astfel de „bucurii” ale vieții cotidiene. Acest loc de poveste se află pe coama unui deal, la 3 km de cea mai apropiata casă, înconjurați de păduri și cu o priveliște de poveste asupra munților Leaota.

la potcoava- runcu-nunta in gradina (2)

La Runcu, vei descoperi un peisaj de poveste și te vei bucura de roadele muncii unei echipe de meșteri populari care au colaborat pentru a crea Potcoava. De la construcția propriu-zisă până la detaliile amenajării interioare, toate sunt făcute cu dichis și cu dorința de a te reconecta cu natura și cu spațiul magic tradițional românesc.

 

la potcoava- runcu-nunta in gradina (3)

După cum spuneam, la numai 2 ore de Bucuresti, la poalele muntilor Leaota, în Satul Runcu, la o distanță de 32 km față de Târgoviște, 35 km fata de Sinaia, 78 km fata de Ploiesti, 81 km fata de Brasov, 102 km fata de Pitești se află oaza de odihnă și relaxare, dar și de petrecut! Pentru mai multe detalii, vizitează siteul lor sau pagina de facebook. Enjoy!


la potcoava- runcu-nunta in gradina (4)
  la potcoava- runcu-nunta in gradina (6) la potcoava- runcu-nunta in gradina (7) la potcoava- runcu-nunta in gradina (8) la potcoava- runcu-nunta in gradina (9) la potcoava- runcu-nunta in gradina (10) la potcoava- runcu-nunta in gradina (11) la potcoava- runcu-nunta in gradina (12) la potcoava- runcu-nunta in gradina (13) la potcoava- runcu-nunta in gradina (1) la potcoava- runcu-nunta in gradina (14) la potcoava- runcu-nunta in gradina (15)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *