Alege aranjamentele florale MayFlowers și ai șansa de a câștiga o excursie!

April 11, 2016 - Flori

Suntem precum niște flori, care creștem, înflorim, ne dezvoltăm și știm că suntem pătrunși de un potențial infinit, unic și minunat, așa cum este fiecare floare. Iar Florentina Dan se bucură de acest lucru în fiecare zi!

Pentru sufletul ei, dar și pentru bucuria celor din jur, ea a creat MayFlowers – un loc rafinat, plin de culoare și sensibilitate pentru frumos. Pentru ea, fiecare zi este o nouă șansă de a se bucura de ceea ce-i face plăcere cel mai mult: florile și miresmele lor îmbătătoare.

florariaMayFlower-nunta in gradina (2)

MayFlowers crează aranjamente florale delicate, potrivite pentru orice ocazie. 

florariaMayFlower-nunta in gradina (3)        
Cum ai început ?

Primele aranjamente florale realizate de mine au fost pentru nuntă unei foarte bune prietene. Visam de mică să am o florărie, să fiu înconjurată de flori, iar atunci când am fost anunțată de eveniment am întrebat dacă mă pot ocupa eu de decor. Curajul ei de a îmi accepta propunerea m-a ajutat foarte mult, a fost primul pas spre ceea ce fac acum. Între timp am mai realizat aranjamente florale pentru diverse evenimente, iar din 2014 am deschis și floraria MayFlowers, care este un spațiu în care se împletesc frumos mai multe activitați legate de artă : design floral, cursuri, de pictură momentan, dar în curând vor urma și altle.

florariaMayFlower-nunta in gradina (7)
Ce te inspira în creațiile tale?

Inspirația trebuie să te găsească lucrând: mă inspiră florile, materialele pe care le folosesc, destinația și destinatarul aranjamentului, muzica pe care o ascult, eu și florile, călătorii recente sau viitoare, inspirația poate să vină de oriunde, cât timp ești deschis să o primești.

florariaMayFlower-nunta in gradina (9) florariaMayFlower-nunta in gradina (6)
În cât timp este gata o comandă?

Depinde despre ce fel de comandă discutăm. Dacă vorbim de un eveniment, comanda trebuie plasată cu cel puțin 2 săptămâni înainte de data livrarii, iar dacă se dorește un design elaborat, o tematică anume, aranjamente personalizate, ar fi bine să fiu contactată cu 2 luni înainte, pentru a avea timp să pregatesc evenimentul.

florariaMayFlower-nunta in gradina (8) florariaMayFlower-nunta in gradina (5)

 

Care a fost cel mai scurt timp în care ai pregătit un eveniment?

A trebuit să pregătesc un eveniment în doar 3 zile, inclusiv să găsim locație, am realizat aranjamentele florale și alte elemente de decor, dar a trebuit să lucrăm aproape non-stop acele 3 zile – nu recomand :).

florariaMayFlower-nunta in gradina (11) florariaMayFlower-nunta in gradina (4)
Care este zona de livrare?

Pentru buchete și aranjamente cadou pot livra oriunde în București, preferabil cu o comandă plasată cu o zi înainte de data livrării. Aranjamente și buchete pentru evenimente am plimbat și prin tara, îmi place să călătoresc și primesc cu mult entuziasm deplasarile.

florariaMayFlower-nunta in gradina (10)

Concret, ce servicii oferi clienților tăi?

Pot să realizez tot ce ține de decorul floral al unui eveniment, precum și diverse alte elemente de decor, personalizate pentru tematica evenimentului respectiv, dar cum spuneam, pentru asta este nevoie de o comandă primită cu cel puțin 2 luni înainte.

 

CONCURS!

După cum spuneam, îi place să călătorească pe cât de mult îi place să lucreze cu florile, locurile noi o inspiră și o încarcă cu energie pozitivă. De aceea a decis ca în fiecare an să organizeze și un concurs pentru cuplurile care achiziționează aranjamentele florale MayFlowers. Astfel, fiecare cuplu va avea șansa să castige o excursie, câstigatorul va fi stabilit la sfârșitul sezonului de nunți, în luna decembrie, pe pagina de Facebook MayFlowers.

Citește aici regulamentul concursului ‘Câștigă luna de miere cu MayFlowers’

florariaMayFlower-nunta in gradina (1)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *