Mereu în căutare de idei noi: Moood | giuvaere florale by Stelea Daniela

February 26, 2014 - Flori

flori (1)

Când s-a lansat Moood | giuvaere florale?

Lansarea Moood giuvaere florale a avut loc în vara anului 2012, când dintr-un avânt creativ am decis să pun bazele unei povești cu petale colorate și parfumate.

flori (2) flori (3)

Care e povestea din spatele Moood | giuvaere florale?

Dragostea mea pentru flori s-a conturat subtil, în joacă, înca de pe vremea copilăriei mele când înca nici nu știam ce înseamna noțiunea de designer floral. Obișnuiam să îmi surprind persoanele dragi cu buchetele drăgălașe realizate din florile culese din grădina bunicii.

flori (4) flori (5)

Ce te inspiră atunci când creezi aranjamente florale de nunta?

Procesul de creație diferă de la caz la caz. Sunt o persoana creativa, mereu în căutare de idei noi. Probabil este și o consecinta a meseriei mele de arhitect. Însa încerc să evit efortul de a căuta idei în zone îndepartate și să mă limitez la interpretarea valorilor, a povestilor persoanelor care mi se adresează.
flori (10)

Concret, ce servicii oferi?

Printre serviciile oferite se numară realizarea de aranjamente florale pentru evenimente deosebite, pentru aniversări, buchete de mireasa și nașă, lumânări pentru cununia religioasă, evenimente corporate și lista poate continua. Nu mă axez doar pe un singur tip de eveniment, și imi place să mă implic în proiecte cât mai diverse.

flori (14) flori (16)

În cât timp este gata o comanda de aranjamente florale?

Comenzile se preiau cu o zi sau doua înainte, deoarece lucrez exclusiv pe bază de comandă. Trebuie totuși știut faptul că pentru un eveniment mai amplu, comenzile se plasează cu cel puțin doua săptămâni înainte.

flori (8) flori (15)

Care este zona unde puteti livra?

Pentru evenimente mari livram atât în București cât și în zonele adiacente Bucureștiului. Pentru comenzi mai mici însă (aranjamente florale pentru aniversari, buchete florale etc) comenzile se ridică de la sediul nostru.

flori (12)

flori (11)   flori (13) flori (7) flori (6)    flori (9)

Contact
Moood Giuvaere Florale
Persoana contactStelea Daniela
Facebookhttps://www.facebook.com/Mooodgiuvaereflorale
Telefon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *