Idei pentru coronițe de mireasă din flori în culorile toamnei

August 19, 2015 - Idei pentru nunți faine

Azi avem idei pentru coronițe de mireasă din flori în culorile toamnei. Ne aflăm în data de 19 august, ceea ce înseamnă ( fac eu calculul, stați liniștiți) că mai aveți exact 17 zile la dispozitie până la prima nuntă de toamnă ( oficial) de anul acesta. Nici nu știu când a zburat timpul și am s-a facut (deja) toamnă. Parcă mai ieri vorbeam de limonade bar și cum să-ti răcorești invitatți încinși de soarele puternic de vară.

Voalurile și coronitele de mireasa vor continua să fie un trend puternic în ceea ce privește moda nunților. Dacă nu vrei să porți voal în ziua nunții, este bine să știi că există o mulțime de opțiuni – de la accesorii de păr foarte interesante și bentițe delicate, până la coronițe de mireasă din flori naturale sau din cristale și pietre prețioase.

După am spus mai sus, azi am deosebita plăcere de a vă prezenta câteva idei pentru coronițe de mireasă din flori în culorile toamnei. Când ești mireasă îți este permis orice! Aceste modele sunt frumoase și delicate, la fel cum vor să se simtă în ziua cea mare și viitoarele mirese care citesc acest articol.

Câteva sfaturi:

1. Alegeți modele de coronițe personalizate, le puteți păstra pentru toată viața!

2. Inspirați-vă din cele mai frumoase fotografii și alegeți-vă culorile în ton cu rochia de mireasă

3. Nu ratați să o purtați și la ședința foto, este accesoriul care va înfrumuseța ținuta de mireasă!

Din seria creatorilor romani de nunți altfel, îți putem recomanda pentru coronițe de mireasă din perle și cristale Swarovski Charm de Paris și Josephine, sau  din tull, saten, mătase, multe dantele, perle, cristale realizate de Alesandrina, iar din flori naturale Andreea Baniță – Maitre FleuristeEnjoy! [sursa imagini]

mirese coronite-nunta in gradina (1) mirese coronite-nunta in gradina (2) mirese coronite-nunta in gradina (3) mirese coronite-nunta in gradina (4) mirese coronite-nunta in gradina (5) mirese coronite-nunta in gradina (6) mirese coronite-nunta in gradina (7) mirese coronite-nunta in gradina (8) mirese coronite-nunta in gradina (9) mirese coronite-nunta in gradina (10) mirese coronite-nunta in gradina (11) mirese coronite-nunta in gradina (12)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *