De vorbă cu … Andreea Stanciu ( Invitații de Nuntă Handmade )

February 20, 2014 - Invitații nuntă & botez

Astăzi avem marea placere de a o prezenta pe Andreea Stanciu , o tipă foarte talentată care a început povestea invitațiilor ei handmade în urmă cu 6 ani. Am înțeles cum a reușit să transforme lumea cu pasiunea ei, pentru că mereu a crezut că o lume mai bună este o lume mai frumoasă. E o zi deosebită aceea în care te îndrăgostești iremediabil de frumos

Când s-a lansat Invitații de Nuntă Handmade ?

Invitații de Nuntă Handmade s-a lansat în anul 2008.

andreea stancu invitatii (1)

Care e povestea din spatele Invitațiilor de Nuntă Handmade?

În acel an a avut loc nunta noastră și căutând invitații pentru nunta noastră am primit o propunere de la o doamnă draguță, să ne facă ea invitațiile ca să ieșim mai ieftin. A fost prima literă a poveștii… Din ideea ei s-a nascut ideea de a le face noi, cu mâinile noastre. Poate acest gând nu ar fi venit dacă am fi găsit invitații pe placul nostru în magazinele specializate.
Am pornit într-o aventură in care totul era un necunoscut: procurarea materialelor, imprimarea… După ce am avut prima întâlnire cu hârtiile colorate, cu multitudinea de perforatoare, panglici, dantele am știut că nu vreau să mă opresc la invitațiile noatre de nuntă. Așa că m-am jucat puțin cu cartoanele și perforatoarele și am creat primele modele. Îmi amintesc că un prieten a fost tare încântat de ele și a spus că la nunta lui vrea invitații de la noi. Acesta a fost primul impuls de a continua.

andreea stancu invitatii (2)

Am creat îndată un blog și am început să postez fotografii cu modele rustice. Primii ”clienți” au venit prin recomandarea prietenilor noștri. Nu știam care vor fi următorii pași, nu știam dacă modelele noastre vor fi pe placul oamenilor… Am continuat cu entuziasm și pasiune..prin credință. Azi, după 5 ani și câteva luni pot să privesc în urmă și să văd că jocul nostru a devenit o muncă serioasă în care am implicat mai multe persoane…și totuși rămâne o joacă pentru că atunci când faci lucruri cu pasiune ai impresia că te joci: cu cartoane, panglici, perforatoare. Mâinile noastre alcătuiesc Cartea de Vizită a multor nunți, poposind în mii de case și asta ne obligă la un joc responsabil.

andreea stancu invitatii (3)

Ce te inspiră atunci când creezi?

Ce mă inspiră? Pentru mine, fiecare model nou, e o lucrare între gândul meu, inima mea, și Gândurile și Inima unui Creator Perfect si Infinit. E ca și cum ai sta în atelierul unui Artist și ai copia fără să vezi cu ochii ideeile Lui… De aceea obișnuiesc să spun că nimic din ce fac bun nu îmi aparține.

andreea stancu invitatii (4)

În cât timp este gata o comanda de invitatii handmade?

O comandă poate fi gata în câteva zile dacă găsim materialele necesare la furnizorii locali sau maxim 3 saptămâni, dacă facem comandă de mai departe.

andreea stancu invitatii (5)

Ce mai puteți oferi clienților care vor să lucreze cu voi?

Clienților noștri le putem oferi și alte obiecte din carton sau hârtie: meniuri, numere de masă, caiet pentru gândul invitaților, albume de fotografii, semne de carte (ca mărturie).

 

andreea stancu invitatii (6) andreea stancu invitatii (7)

Contact
Invitații de Nuntă Handmade
Persoana contactAndreea Stanciu
Websiteandreeastanciu.wordpress.com
Facebookhttps://www.facebook.com/pages/Invitatii-de-Nunta-Handmade/308954182491706

Comments

  1. […] http ://nuntaingradina.ro/andreea-stanciu-invitatii-nunta-handmade/. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *