Bufetul cu brânzeturi- un aperitiv fin pentru o nuntă rafinată în inima naturii

April 15, 2016 - Idei pentru nunți faine

Bufetul cu brânzeturi alături de un vin bun va fi ( pentru început) mai apreciat chiar și decât candy barul. Dacă vrei să-ți impresionezi invitații cu o gustare gourmet sau dacă pur și simplu vrei să te bucuri de niște gusturi deosebite, bufetul cu brânzeturi este o alegere sigură. Este un răsfaț în adevaratul sens al cuvântului și merge de minune cu un vin bun. Un aperitiv numai din brânzeturi poate satisface pofta invitaților mai ceva ca orice platou sofisticat. Gusturile fine ale brânzeturile pot fi puse în valoare și de alte alimente – nuci, miere, smochine, mere, pere, pâine crocantă, migdale, fructe de pădure, salam, șuncă, struguri. Mixeaza-le și îți vei trezi toate simțurile.

branzeturi nunta in gradina (1)

Bufetul de brânzeturi, delicatesa apreciată de oricare dintre noi, fie că sunt brânzeturi mai fine, mai dure, cremoase sau puternic aromate, garantează o experiență gustativă aparte. Poate fi cu titlu de degustare, sau vinuri de calitate, ca aperitiv sau ca digestiv, avand loc de cinste la evenimentul tau. Un bufet de brânzeturi conține un amestec de  mai multe tipuri de brânză – texturi diferite, din țări diferite și din mai multe tipuri de lapte – din lapte de vacă (Mozzarella, Parmezan, Provolone, Mascarpone, Brie, Leerammer, Gouda), din lapte de oaie (Roquefort, Pecorino, Nasal),  din lapte de capra (Feta, Montrachet, Chevre, Caprino). Bineînțeles le poți combina cu vinuri din marea majoritate frantuzești, portugheze, italienești, sud-americani și evident, nu uita de cele românești. Între ele, plasează fructele și celelalte alimente pe care vrei sa le incluzi pe platou.  Enjoy! [sursa imagini]

branzeturi nunta in gradina (2) branzeturi nunta in gradina (3) branzeturi nunta in gradina (4) branzeturi nunta in gradina (5) branzeturi nunta in gradina (6) branzeturi nunta in gradina (7) branzeturi nunta in gradina (8) branzeturi nunta in gradina (9) branzeturi nunta in gradina (10) branzeturi nunta in gradina (11) branzeturi nunta in gradina (12) branzeturi nunta in gradina (13) branzeturi nunta in gradina (14) branzeturi nunta in gradina (15) branzeturi nunta in gradina (16) branzeturi nunta in gradina (17) branzeturi nunta in gradina (18) branzeturi nunta in gradina (19) branzeturi nunta in gradina (20) branzeturi nunta in gradina (21)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *