Cadouri de lux pictate pe porțelan de Ana Wagner

July 21, 2016 - Cadouri

Wagner arte frumoase și povești” oferă celor care le trece  pragul atelierului de creație cadouri de lux ce constau în porțelan pictat și bijuterii prețioase.

ana wagner nunta in gradina (1)

Așa cum Ana Wagner menționează pe siteul ei, Wagner arte frumoase și povești” este o poveste pe care o spunem pe portelan de zece ani. Sunt zece ani de cautare a frumosului in orice fragment de viata si natura, in tot ce ne inconjoara. Wagner Arte realizeaza astazi o gama larga de produse de lux, unicat, dar si obiecte de serie mai mare : bijuterii sofisticate si elegante pentru doamne dar si pentru domni, seturi din portelan pentru servirea mesei, a ceaiului si a cafelei, corpuri de iluminat, mobilier pictat manual si accesorizat cu portelan Wagner.”

ana wagner nunta in gradina (6)

Potrivit până și celor mai prețioși și pretențioși dintre ai noștri, porțelanurile pictate manual de Ana Wagner alături de artiștii-colaboratori ai atelierului, aduc un aer boem și sofisticat oricărui interior. Dacă vă încântă stilul și această idee de cadou de casă nouă, vă invităm să le vizitați colecțiile pe siteul wagnerarte.ro.

ana wagner nunta in gradina (7) ana wagner nunta in gradina (11) ana wagner nunta in gradina (12) ana wagner nunta in gradina (13) ana wagner nunta in gradina (18) ana wagner nunta in gradina (26) ana wagner portelan nunta in gradina (10) ana wagner portelan nunta in gradina (11) ana wagner portelan nunta in gradina (12) ana wagner portelan nunta in gradina (13) ana wagner portelan nunta in gradina (14) ana wagner portelan nunta in gradina (15) ana wagner portelan nunta in gradina (16) ana wagner portelan nunta in gradina (17)

 

Dacă nu aveți inspirație pentru ce s-ar potrivi viitorilor miri, puteți cel mai simplu și comod să le faceți cadou un voucher, iar ei își vor alege singuri obiecetele de decor preferate. Așa nu veți da deloc greș, iar toată lumea va fi mulțumită și cel mai puțin stresată.

ana wagner nunta in gradina (4)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *