Nuka Bistro- un loc fain de petrecut în inima Clujului

August 19, 2015 - Locuri de petrecut

Un nou loc de petrecut cu prietenii este Nuka Bistro. Ne-a plăcut la Nuka pentru că e un bistro aparte: cochet, intim, cu detalii minunate. Ne-am afunda într-un fotoliu, aproape de lemnele stivuite decorativ și n-am mai ieși cu laptopul afară.

nuka-nunta in gradina (1) nuka-nunta in gradina (10)

Unde găsiți Nuka Bistro?

Nuka se află în centrul Clujului, vizavi de catedrala Sf. Mihail. Adresa este Piața Unirii nr. 16.

Nuka se afla într-o cladire plină de istorie. Clădirea era în secolul XVIII o fermecătoare reședință a unei familii austriece, probabil nobili, funcționari ai imperiului. Nuka se întinde pe partea din față a clădirii, ce era probabil un gang pentru intrarea în curte cu trăsurile. Nuka are un aer nostalgic, o atmosferă aidoma zilelor fericite din casa bunicilor, o întoarcere la confortul copilăriei.

nuka-nunta in gradina (3) nuka-nunta in gradina (4)

Nuka Bistro e vizitată de oameni veseli și prietenoși. Asta am remarcat ca trăsătură comună la absolut toți. Vin tineri cu laptop-uri să lucreze liniștiți, mame cu pici care adoră să se urce și să coboare de pe fotolii, prieteni să împartă o masă și un pahar de vin, eveminete corporate, grupuri ce sărbătoresc ocazii speciale, nunți altfel sau botezuri.

nuka-nunta in gradina (5) nuka-nunta in gradina (6) nuka-nunta in gradina (7) nuka-nunta in gradina (8) nuka-nunta in gradina (9)   nuka-nunta in gradina (11) nuka-nunta in gradina (12) nuka-nunta in gradina (13) nuka-nunta in gradina (14) nuka-nunta in gradina (15) nuka-nunta in gradina (16) nuka-nunta in gradina (17) nuka-nunta in gradina (18) nuka-nunta in gradina (19) nuka-nunta in gradina (20) nuka-nunta in gradina (21) nuka-nunta in gradina (22) nuka-nunta in gradina (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *