Perne decorative inspirate din arhitectura caselor tradiționale românești

April 13, 2016 - Cadouri

Oferă în dar de casă nouă perne decorative inspirate din arhitectura caselor tradiționale românești din diferite zone ale țării: Maramureș, Moldova și Banat.

Square Art Studio-nunta in gradina (1)

Square Art Studio este un studio de home deco ce ne surprinde mereu cu decorațiuni inedite. Materialul catifelat la atingere din care sunt confecționate fețele de pernă, este din microfibra de calitate superioara ceea ce îi conferă rezistența mare în timp. Perna are umplutură din material antialergic ce nu formeaza cocoloașe și revine tot timpul la forma initiala. Fața de pernă este detașabila și permite spălarea manuală. Casuțele pot decora cu succes orice casă indiferent de stilul acesteia, drept pentru care pot constitui un cadou inedit, autentic, cultural pentru voi sau prietenii voștri dragi.

Square Art Studio-nunta in gradina (2) Square Art Studio-nunta in gradina (4) Square Art Studio-nunta in gradina (6)    Square Art Studio-nunta in gradina (8) Square Art Studio-nunta in gradina (7) Square Art Studio-nunta in gradina (10) Square Art Studio-nunta in gradina (9)

Comments

  1. denisa says:

    as dori sa comand pernele decorative,care e pretul si de unde se pot procura.ms

    • admin says:

      Buna Denisa. Te rugam sa ii contactezi pe cei de la Square Art Studio pe pagina lor de facebook. Iti vor raspunde cu mare drag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *