Zehava- Eleganţa unei verighete cu motive tradiţionale româneşti

December 3, 2015 - De purtat

O nuntă tradiţională necesită nu doar o pregătire fizică, ci şi una sufletească ancorată în tradiţie. Pentru cine caută verighete gravate cu motive tradiţionale româneşti am descoperit Zehava.

Zehava este un brand nou de bijuterii cu personalitate puternică ce aduce un suflu nou și unic în peisajul bijuteriilor din Romania. Încă de când și-a deschis atelierul în Romania, Daniel Teashala, bijutierul ZEHAVA, a dorit să se înconjoare de clienți și designeri care pot crea și se pot bucura de lucruri frumoase.

zehava-nunta in gradina (1)

Arta realizarii bijuteriilor și motivele tradiționale românești se împletesc cu măiestrie în noua colecție La Rosa Etnic 2015. Compusă din 7 modele diferite de verighete ce au gravate pe ele elemente folclorice românești, colecția vine în întâmpinarea cererilor din partea clienților români interesați de exprimarea propriilor identități culturale prin bijuterii.

Oamenii din spatele ideii au putut vedea dincolo de “nu se poate” şi au imaginat motive tradiţionale în format digital transpuse pe verighete româneşti. Noua colecţie de verighete inspirate de motive tradiţionale româneşti spune povestea celor care iubesc trecutul, prezentul şi viitorul în egală măsură.

zehava-nunta in gradina (2) zehava-nunta in gradina (3) zehava-nunta in gradina (4) zehava-nunta in gradina (5) zehava-nunta in gradina (6) zehava-nunta in gradina (7) zehava-nunta in gradina (8) zehava-nunta in gradina (9)

Contact
Zehava
Websitewww.zehava.ro
Telefon
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *