Șotron de silicon: Pentru copilul din (de lângă) tine by Anca Fetcu

January 18, 2015 - Cadouri

Chiar dacă unora li se pare un pic deplasat acest articol este o idee [zic eu foarte buuună 🙂 ] pentru un cadou de casă nouă. Ce poate fi mai potrivit decât să le dai în dar unor proaspeți însurăței un șotron ( Șotron de silicon) sau o carte despre jocurile copilăriei – În Fața Blocului – o colecție de 55 de jocuri care făceau să răsune spațiile de beton dintre “bătătoarele” de covoare. Fie că se vor joacă ei, prietenii lor sau se vor juca alături de copiii lor, șotron de silicon este o alegere perfectă! Așadar, rămâneți copii pentru că lumea e plină de oameni mari!

Sotron-de-silicon-Anca-Fetcu NIG (3)

Șotron de silicon by Anca Fetcu – este versiunea contemporană a jocului care cu siguranță v-a marcat și vouă copilăria. Regulile șotronului au rămas același, însă șotronul de silicon face posibilă o lume nouă. Are acces la ea orice copil din noua generație, pentru care joaca în fața blocului e doar o poveste spusă de părinți seara, înainte de culcare. E clar că asistăm la recuperări ingenioase ale jocurilor și bucuriilor de unii aproape uitate!

Cui i se adresează șotronul de silicon?

Oricui îi place joaca și poate să-și țină echilibrul într-un picior. 🙂

Sotron-de-silicon-Anca-Fetcu NIG (2) Sotron-de-silicon-Anca-Fetcu NIG (1) Sotron-de-silicon-Anca-Fetcu NIG (4)

Cartea În fata blocului este o colecție de 55 de jocuri și “faze” ale generației cu cheia la gât. În Faţa Blocului e deopotrivă o carte pentru cei mari şi pentru cei mici. Pentru cei mari e, înainte de toate, o ocazie de a rememora jocurile copilăriei. Însă în acelaşi timp, ea e şi un instrument care-i ajută să le arate celor mici cum se jucau şi ei la rândul lor, când erau copii.

2 In-fata-blocului-colectie-de-jocuri- NIG (1) 2 In-fata-blocului-colectie-de-jocuri- NIG (3) 2 In-fata-blocului-colectie-de-jocuri- NIG (2) 2 In-fata-blocului-colectie-de-jocuri- NIG (1) 2 In-fata-blocului-colectie-de-jocuri- NIG (4)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *