20 de Idei despre cum poți decora cu grâu nunta ta

April 13, 2016 - Idei pentru nunți faine

Am ales grâul pentru că ador decorule simple și naturale, iar nu în ultimul rând este un element care se găsește din belșug în perioada ce va urma. Îmi plac nunțile de vară, cu seri calde și cerul plin de stele… cu oameni veseli ce s-au adunat să petreacă și să se simtă bine.

Da… este o imagine de basm pe care oricare mireasă ar trebui să o traiască, să fie relaxată și să nu se streseze nici din cel mai mic lucru care s-a ivit din senin. Întotdeauna exista soluții și cineva să le rezolve, așa că pe umerii tăi, draga mea n-ar trebui să apese nici o grijă. Bucură-te de ziua asta minunată, dansează împreună cu omul tău drag și uită de tot și toate.

Revenind la vară, nunți și alte mici amănunte… am adunat câteva imagini tare faine despre cum ai putea deco nunta, pornind de la placecarduri, buchetele domnișoarelor de onoare, decorurile de pe mese sau idei numai bune pentru ședința foto. Este o colecție de 20 de Idei despre cum poți decora cu grâu nunta ta și pe care ți-o recomand cu drag dacă iubești natura și frumusețile ei. Enjoy! [sursa imagini]

nunta in gradina-grau (1)

nunta in gradina-grau (3) nunta in gradina-grau (4) nunta in gradina-grau (5) nunta in gradina-grau (6) nunta in gradina-grau (7) nunta in gradina-grau (8) nunta in gradina-grau (10) nunta in gradina-grau (11) nunta in gradina-grau (12) nunta in gradina-grau (13) nunta in gradina-grau (14) nunta in gradina-grau (15) nunta in gradina-grau (16) nunta in gradina-grau (18) nunta in gradina-grau (19) nunta in gradina-grau (20) nunta in gradina-grau (2) nunta in gradina-grau (21) nunta in gradina-grau (22) nunta in gradina-grau (23)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *