Idei de poze pentru nunți la mare

August 13, 2015 - Idei pentru nunți faine

Idei de poze pentru nunți la mare… despre asta este vorba astăzi, când ne-am trezit cu gândul la mare, la soare și la cât de frumos poate arăta o nuntă pe malul mării. Pentru ultimele nunți la mare de anul acesta, avem câteva sugestii pentru poze insiprate de nisipul, apa și peisajul superb oferit de natura din jur. Enjoy! [sursă imagini]

nunta plaja_nunta in gradina (1) nunta plaja_nunta in gradina (2) nunta plaja_nunta in gradina (3) nunta plaja_nunta in gradina (4)
nunta plaja_nunta in gradina (5) nunta plaja_nunta in gradina (6) nunta plaja_nunta in gradina (7)

Inelul de logodnă este oferit de un bărbat iubitei sale atunci când o cere în căsătorie. Inelul reprezintă un angajament formal al viitoarei căsătorii. În Regatul Unit, Irlanda și America de Nord inelele de logodnă sunt purtate tradițional doar de femei. În alte culturi atât barbații cât și femeile poarta inele asemănătoare. În alte culturi inelele de logodnă sunt de asemenea folosite ca verighete.

nunta plaja_nunta in gradina (8) nunta plaja_nunta in gradina (9) nunta plaja_nunta in gradina (10) nunta plaja_nunta in gradina (11) nunta plaja_nunta in gradina (12) nunta plaja_nunta in gradina (13) nunta plaja_nunta in gradina (14) nunta plaja_nunta in gradina (15) nunta plaja_nunta in gradina (16) nunta plaja_nunta in gradina (17) nunta plaja_nunta in gradina (18) nunta plaja_nunta in gradina (19) nunta plaja_nunta in gradina (20)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *