Artizan d’Enfan sau creatorii de rochițe bijuterii pentru copii

August 14, 2015 - De purtat

Pe scurt vorbind, Artizan d’Enfan creează rochițe bijuterii. Artizan d’Enfan este confecționează hainuțe și pantofiori textili pentru copii de toate vârstele. Toate produsele lor sunt manufacturate cu grijă la detalii și mult drag pentru cei mici. Mătase răcoroasa, tulle aerat și pufos, accesorizare elegantă, la Artizan d’Enfan găsești rochița perfectă pentru cele mai frumoase ocazii din viața unei mici prințese.

artizan-iasi-nuntaingradina (8)

Cum a luat nastere Artizan d’Enfan? 

Suntem un concept boutique , dedicat ținutelor de ceremonie și ocazii speciale pentru copii.
Lucrăm colecții de botez 0-12 luni, precum și serii 2-7 ani și 8-12 ani. Ca brand ne-am lansat în 2015, suntem locați în Iasi, deocamdată avem pagina de facebook, iar în septembrie va fi lansat și site-ul propriu, precum și un showroom – cu colecțiile noastre -până la finalul anului.

Designul, concepția, creația, accesorizarea și execuția efectiv se fac in house, în atelierul nostru. Lucrăm cu țesături rafinate, aerate, prețioase. Deasemeni compoziția culorilor este atent gândită pentru a se potrivi copiilor. Accesorizăm întotdeauna creațiile noastre cu detalii unice, care subliniază perfect echilibrul dintre eleganță și frumusețe.

De regula completăm ținutele cu accesorii în ton: pantofior asortat, bentiță, mini poșetă când se solicită, sau pernuța de botez. Stilul abordat în ținutele noastre, este unul destul de glamour, prețios dar în acelasi timp confortabil și ușor de purtat pentru copil.

artizan-iasi-nuntaingradina (9) artizan-iasi-nuntaingradina (10)   artizan-iasi-nuntaingradina (4)   artizan-iasi-nuntaingradina (5) artizan-iasi-nuntaingradina (6) artizan-iasi-nuntaingradina (12) artizan-iasi-nuntaingradina (7)       artizan-iasi-nuntaingradina (18)   artizan-iasi-nuntaingradina (13) artizan-iasi-nuntaingradina (14) artizan-iasi-nuntaingradina (15) artizan-iasi-nuntaingradina (16) artizan-iasi-nuntaingradina (2) artizan-iasi-nuntaingradina (17) artizan-iasi-nuntaingradina (11) artizan-iasi-nuntaingradina (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *