Despre primăvară, flori și nunți altfel. Idei pentru o nuntă cu flori colorate!

March 29, 2015 - Idei pentru nunți faine

O particularitate faină a noul trend al nunților mai ales în ultimii ani este constanța cu care apar idei noi despre cum să îți creezi o nuntă altfel! Aproape că putem vorbi de stiluri care s-au impus, de elemente comune, de abordări caracteristice. Nunți vintage, rustice, elegante, toate vor să fie din ce în ce mai originale, deosebite, și să-și surprindă invitații într-un model cât mai plăcut! Fie că apelezi la un specialist, sau îți coordonezi singură toată nunta, îți prezentăm o nouă colecție- Despre primăvară, flori și nunți colorate. Idei pentru o nuntă cu flori colorate!

decoruri flori (1)

După cum bine știi, suntem îndrăgostiți de primăvară, de flori și de nunți! Îți împărtășim și tie această mare pasiune a noastra de a consilia, decora și organiza o nuntă în grădină! Întâmpină primăvara cu multă culoare și veselie! Avem câteva sugestii incredibile despre cum ar putea arăta nunta ta, decorurile din sală, și bineințeles tu, pentru că după cum se știe, mireasa este în centrul atenției! Este o colecție de poze- ca o celebrare a micilor detalii colorate, dinamice, care animă grădină, energizează spiritul, surprind ochiul, hrănesc curiozitatea și declanșează bucuria. Iubim florile, natura și culorile! Pentru niște invitații cu adevarat speciale, îți recomandăm Handmade Events. Ne bucurăm că ne urmărești, iar acum te lăsăm să savurezi toate sugestiile noastre pentru o nuntă cu flori colorate!

decoruri flori (2) decoruri flori (3) decoruri flori (4) decoruri flori mireasa_flori (1) mireasa_flori (2) mireasa_flori (3) mireasa_flori (4) mireasa_flori (5) mireasa_flori (6) mireasa_flori (7) mireasa_flori (8)

Pentru a prevesti tema nunții, trebuie să ai niște invitații pe măsură! Îți prezentăm câte invitații făcute de cei de la Handmade Events, iar dacă îți plac, te invităm să îi urmărești pe pagina lor de Facebook aici, și să-i vizitezi pe siteul lor, aici. Sunt o echipa de oameni creativi, care fac tot mai multe lucruri frumoase pentru o nuntă handmade deosebită! Stay tunned!:)

invitatii_HM (1) invitatii_HM (2)

 Buchete de miresa si aranjamente florale colorate

mreasa_culori_NG (1) mreasa_culori_NG (2) mreasa_culori_NG (3) mreasa_culori_NG (4) mreasa_culori_NG (5) mreasa_culori_NG (6) mreasa_culori_NG (7) mreasa_culori_NG (8)

Inspiratie pentru torturi decorate cu flori naturale

torturi flori (3) torturi flori (4) torturi flori (5)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *