Nuntă pe plajă în tălpile goale

July 29, 2015 - Idei pentru nunți faine

Nu, nu am sărit cu totul de sezonul estival, după cum ați fi putut crede având în vedere postările de ieri. E abia august și din fericire ne mai putem bucura de câteva weekenduri la mare, iar dacă sunt și cu nunți, cu atât de mai bine (lucky me 🙂 ). Pentru cei ce iubesc vara, soarele, marea și își aleg o nuntă relaxată pe plajă, au un avantaj: nu trebuie să se streseze cu pantofi, căci nu e nici o eliberare mai mare decât să-ți simți tălpile dansând fericite goale prin nisip.

deco-nunta in gradina (5)

Să ai parte de o nuntă pe plajă mi se pare ceva de vis! Lume relaxată, muzică bună, ringul de dans îndeajuns de mare pentru toată lumea, iar briza mării îi răcorește pe cei mai înflăcărați dansatori. Dacă îți planifici o nuntă pe plajă în tălpile goale, noi avem câteva idei tare faine despre cum poți înlocui clasicii pantofi de nuntă, astfel încât să te simți în largul tău pe nisip. Cu decoruri din perle, dantelă, mărgeluțe, flori din hârtie pot ieși niște semi-pantofi numa buni de zburdat pe plajă. Noi îți dăm câteva idei, iar tu vii cu restul! 🙂  Enjoy! [sursă imagini]

deco-nunta in gradina (1) deco-nunta in gradina (2) deco-nunta in gradina (3) deco-nunta in gradina (4)   deco-nunta in gradina (6) deco-nunta in gradina (7) deco-nunta in gradina (8) deco-nunta in gradina (9) deco-nunta in gradina (10) deco-nunta in gradina (11) deco-nunta in gradina (12) deco-nunta in gradina (13) deco-nunta in gradina (14) deco-nunta in gradina (15) deco-nunta in gradina (16) deco-nunta in gradina (17) deco-nunta in gradina (18) deco-nunta in gradina (19)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *