Tablouri, calendare sau albume foto cu cele mai frumoase poze de la nuntă

August 20, 2015 - Idei pentru nunți faine

Pozele sunt cele mai frumoase amintiri ce rămân după ce nunta se termină. Chiar dacă îți vin în ajutor spiriduși, organizarea unei nunți nu este deloc ușoară. O muncă intensă, fețe nedormite, dar vesele, ușor stresate până când totul ia sfârșit…toate sunt haioase și deloc de neglijat de ochiul fotografului… la urma urmei, cum îți vei aminti cu drag de cine ți-a fost alături în cele mai importante clipe din viața ta?

Pentru a surprinde momentele cele mai frumoase, cele mai emoționate trebuie să ai lângă tine o echipă de fotografi profesioniști. Astfel vei rămâne cu amintiri frumoase și nu îți va părea rău pentru nici un bănuț în plus dat acolo unde a fost cazul.

Pe lângă albumul de nuntă, poți să îți printezi poza preferată pe pânză. Poți să le faci cadou părinților sau oamenilor dragi vouă. Așadar, poza ta preferată îți poate decora livingul! Dacă vrei să faci o surpriza celor dragi, poti alege între tabloucalendar sau poți crea câte un album foto pentru fiecare ocazie, simplu și rapid.

 

album-nig (2)

Dacă sunteți pasionați de poze, la nuntă puteți avea un decor cu poze în jurul candybarului, numerele de masă cu poze cu voi sau poze agățate de buchetul miresei.

album-nunta in gradina (1) album-nunta in gradina (2) album-nunta in gradina (5)

album-nunta in gradina (3)

album-nunta in gradina (4)

 

album-nunta in gradina (6)

album-nunta in gradina (7)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *