Hăinuțe și accesorii pentru sesiuni foto de la Little Wonder

March 23, 2017 - De purtat

Cât de classy e dantela care te duce într-o explozie suavă de visuri, în alte timpuri? Nu cred că există oameni care să nu iubească rozul prăfuit, o pată de bleu pudrat sau fistic vaporos atunci când se gândesc la cele mai romantice momente? Pentru iubitorii de povesti cu prinți și prințese, a aparut Little wonder– o poveste frumoasă, cu mult suflet unde se nasc zi de zi ținute speciale.

Când a apărut Little wonder?

Little Wonder a fost cadoul meu de Crăciun, 2016. Articolele create de mine, se adresează în mod special copiilor cu vârste foarte mici, 0-24 luni, ai căror părinți vor să capteze frânturi din viață micuților lor, în ținute speciale, prin filtrul camerelor foto. Practic, atunci s-a născut, din iubire pentru dantele, voaluri și nuanțe pastel. Da, sunt puțin peste 3 luni de fericire deplină, și, deși nu sunt croitor la bază, am cochetat de mică cu acest segment.

Concret, prin ce proces trece un articol vestimentar creat de tine?

Primul lucru pe care îl fac, e să stabilesc împreună cu fotograful/mămica, categoria de material, nuanța/model .
Conceperea efectivă începe, cum altfel, dacă nu cu o forfecare perfectă prin țesătură, îmbinarea, cu multă dragoste a tiparelor, și definitivarea lor prin adăugarea accesoriilor de final.
Dacă pentru alte proiecte cusute comand țesăturile online, pentru ținute merg personal să îmi aleg materialele.
Cel mai bun filtru e delicatețea, să fie plăcut la atingere, să nu irite pielea, pentru că aleg ce mi-ar plăcea să poarte copilul meu.

Ce au special articolele create de tine?

Articolele create de mine, se adresează în mod special copiilor cu vârste foarte mici, 0-24 luni, ai căror părinți vor să capteze frânturi din viață micuților lor, în ținute speciale, prin filtrul camerelor foto.
Lucrez foarte mult cu fotografi, dar și cu mămici, care sunt fascinate de modelele vintage, piese care conțin dantelă, dar care sunt în același timp comfortabile, ușor de îmbrăcat/dezbrăcat,care au elemente retro gen: mânecuțe clopot, gulere din valuri mătăsoase de danteluțe, fundițe, perluțe,etc.
Este o uniune de gingășie și bucurie. Iar fotografiile sunt spectaculoase! Le mulțumesc că mă aleg și revin de câte ori au nevoie!
Cred că de fapt, “acel special” în fiecare ținută este faptul că mamele,deși au viziune clară asupra proiectului, aleg că eu să definitivez, acordându-mi încredere deplină!
Despre modele… îndrăgostită de stilul 1970… veșnic! Gunne Sax e una dintre fascinantele mărci de care mă declar îndrăgostită.
Apoi,fiindcă eu sunt visătoare,romantică incurabilă, aducă cest aer ținutelor mele. Eu visez și când nu dorm, after all 🙂

Cat timp durează o comanda?

Durată de execuție a unei comenzi este influențată în mod special de alegerea modelului,deși eu nu coș mai mult de două piese din același model,fiindcă întotdeauna caut altceva…
Totuși, dacă am cerere pentru un model, trebuie să am pe stoc țesătură.Unele articole sunt unicat, chiar upcycled. Acest amănunt adaugă acel plus irezistibil,pentru că ești fericit să primești un articol creat doar pentru tine!
Unele dintre articole le lucrez în maxim o zi sau două, altele ,datorită numărului mare de comenzi,durează chiar o luna.

Deși sunt practic spiridușul de Crăciun, sunt uimită de cât de des sunt abordată pentru comenzi,feedback-urile sunt colpesitoare,iar eu sunt fericită deplin! Fiindcă, leg prietenii frumoase, colaborări satisfăcătoare și cclientii,revin cu drag de câte ori au nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *