Coronițe de mireasă și accesorii păr pentru ținute vintage

May 26, 2015 - Idei pentru nunți faine

Cauți modele de coronițe de mireasă și accesorii păr pentru ținute vintage? Atunci ai nimerite perfect! Avem pentru tine 20 de modele si idei despre cum îți poți aranja părul pentru aceasta zi deosebită din viața ta.

Coronițele de mireasă continuă să se afle în topul preferințelor mireselor în 2015. O alternativă la coronițele din flori de hârtie sau naturale sunt aceste minunate coronițe decorate cu pietre, cristale, margele și flori din material textil. Aceste coronițe pot fi un accesoriu perfect pentru miresele care aleg să nu poarte voal în ziua nunții. Aceste accesorii sunt foarte frumoase, iar miresele care le poarta vor fi cu siguranță în centrul atenției în marea lor zi. Modele vintage, materiale rafinate şi diamante, cu flori albe ca zăpadă, perle ivory și frunzulițe argintii. Toate aceste coronițe de mireasă se potrivesc perfect unei ținute elegante, vintage sau wild. Astăzi ne-am gândit să vă venim în ajutor cu câteva modele de coronițe de mireasă în tendințe în acest sezon. Există o gamă variată de coronițe de mireasă: poți alege dintr-o multitudine de modele, forme, materiale. Toate sunt delicate și garantează un look minunat pentru viitoarele mirese. Aruncați o privire peste urmatoarele fotografii și alegeți modelul care vi se potrivește cel mai bine. De la noi, din Romania, accesorii de mireasă (coronițe de mireasă , bijuterii, clame) fac: AlesandrinaDali Popa, și  Christine Paper design. Cu siguranță că mai sunt și alți creatori minunați, dar când îi vom descoperi îi vom prezenta în paginile noastre.

coronite vintage mireasa (1) coronite vintage mireasa (2) coronite vintage mireasa (3) coronite vintage mireasa (4) coronite vintage mireasa (5) coronite vintage mireasa (6) coronite vintage mireasa (7) coronite vintage mireasa (8) coronite vintage mireasa (9) coronite vintage mireasa (10) coronite vintage mireasa (11) coronite vintage mireasa (12) coronite vintage mireasa (13) coronite vintage mireasa (14) coronite vintage mireasa (15) coronite vintage mireasa (16) coronite vintage mireasa (17) coronite vintage mireasa (18) coronite vintage mireasa (19)

[sursa fotografii: 1,2,3,4,5,6,7]

Comments

  1. Canut says:

    Buna ziua,sunt interesata de o coronita vintage,cum as putea sa intru in contact cu dumneavoastra pt a va arata modelul?Va multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *