Hăinuțe pentru bebeluși realizate din materiale 100% naturale

October 26, 2016 - De purtat

Companie tânără pe piața românească, pe mybabyboutique.ro găsești produse din materiale naturale, plăcute la atingere, certificate la nivel european.

hainute-pentru-bebelusi-1

Hăinuțe pentru bebelusi realizate din materiale 100% naturale: bumbac organic, bambus, lână merinos, in, bumbac obișnuit.

Hăinuțele pentru bebeluși sunt produse în Uniunea Europeana, la o fabrică ce deține o experiență de peste 20 de ani pe piața internațională. Accentul este pus în primul rând pe calitatea produselor, designul acestora și utilizarea de fibre naturale: bumbac organic, bambus, lână merinos, in și bumbac obișnuit. Nu este deloc greu să evaluezi înalta calitate a hainuțelor, fiind ușor de observat materialele plăcute la atingere, croiala impecabila și cusăturile fine, ideale pentru confortul bebelușului tău.

Nu uita, de fiecare dată cand cumperi produse din material naturale, ajuți la reducerea poluarii mediului, și astfel copiii vor trăi într-o lume mai bună și mai curată.

hainute-pentru-bebelusi-2 hainute-pentru-bebelusi-3 hainute-pentru-bebelusi-4 hainute-pentru-bebelusi-5 hainute-pentru-bebelusi-6 hainute-pentru-bebelusi-7

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *