Accesorii pentru păr handmade unicat by Alesandrina

March 25, 2015 - De purtat

Pentru că Alesandrina it’s all about Love, ne-am gândit să vă prezentăm câteva accesorii pentru păr handmade create de Alexandrina, inspirate din viața și pasiunile voastre. Alexandrinei îi este foarte greu să se despartă de creațiile ei, pentru că, le iubește pe toate în aceeași măsură și pune mult suflet și pasiune în tot ceea ce face. De dragul lor, a renunțat la tot, și a dat nastere noului ei brand: Alesandrina.

alexandrina_nunta in gradina (6)

Care este poveste Alesandrinei?

Deși am avut apucături artistice de mică (mi-am creat haine, am brodat, am croșetat, mi-am îmbrăcat și decorat jurnalele, m-am tuns singura), Alesandrina s-a conturat undeva între 2009 și 2011. Primele accesorii le-am creat pentru un târg organizat în scop caritabil, apoi am făcut cadouri prietenelor, mi-am decorat casa tot mai mult și de aici tot mai multe idei. În prezent m-am limitat la accesorii, poezii, muzică, iar dacă prietenii doresc un decor deosebit pentru evenimente special, îi ajut cu mare drag.

Până la un moment dat a fost un mod de relaxare după munca zilnica, însa din 2014 am ales să fie un mod de viață. Dupa 7 ani și 7 luni am demisionat din funcția de asistent de farmacie, mi-am luat în avans zestrea de la parinți și am investit-o în acest proiect. Ceea ce ma preocupa acum este să aduc frumusețe în existent, într-o forma unica, specifică. Îmi place ideea de a aduce zâmbet pe fața celor ce-mi poartă creațiile, deoarece iubesc oamenii (peste 8 ani de voluntariat în leadership) și cred că este nevoie de mult zâmbet, uitandu-mă pe strada și văzând atâta tristete și stres…pentru că Alesandrina it’s all about Love!

alexandrina_nunta in gradina (2)
Pentru mirese, realizezi accesorii pentru păr handmade unicat: piepteni, ace pentru coc,coronițe, voalete… Din ce materiale sunt făcute?

Folosesc tull, saten, mătase, multe dantele, perle, cristale, iar combinația materialelor dă fiecarui produs unicitate. Pentru produsele casual imi place să folosesc mult bumbac, elemete metalice, dantele, margele, fie în combinații perfecte, fie în contraste puternice.

alexandrina_nunta in gradina (3)

Am văzut că realizezi și buchete din material textil. Cât îți ia să pregătești o astfel de comandă?

În funcție de model și mărime, timpul variaza între 3-5 zile. Un factor important este starea mea de spirit, deoarece uneori am trac.

alexandrina_nunta in gradina (5)

Care este prețul unei astfel de piese?

Prețurile pentru buchete sunt între 150-400 lei, în funcție de model și component.

Cu cât timp trebuie făcută comanda?

Cu minim 2 săptămâni înainte.

Iar pentru miri … ce putem găsi?

Pentru miri ofer cocarde și butoni pentru cămașă, fie asortate cu buchetul sau accesoriul din păr al mirese, fie personalizat în funcție de pasiunile lui. Ei mai pot comanda brauri, jartiere, pernita pentru inele, coronite pentru fetite, bratari, bentite sau cordelute pentru domnisoarele de onoare, cocarde pentru cavaleri, brose pentru parintii mirilor, coliere elegante sau casual.

alexandrina_nunta in gradina (4) alexandrina_nunta in gradina (1)       alexandrina_nunta in gradina (7)

Contact
Alesandrina
Persoana contactAlexandrina Rus
Websitewww.alesandrina.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/pages/Alesandrina/1488321084757168
Telefon
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *