Verighete semnate de Carla Szabo-un designer de bijuterii surprinzător

April 24, 2017 - De purtat

De Carla Szabo am aflat întâmplător, la o limonadă, pe terasă. O prientenă tocmai ce își cumpărase un inel cu mesajul Micului Prinț “limpede vezi doar cu inima“. Mi-a plăcut la nebunie ideea și imediat m-am gândit să dau sfoară în țară! :).

Tot ceea ce începe din pasiune este minunat. Așa a început și Carla Szabo să creeze bijuterii, din joacă, cu multă pasiune și talent. Ceva ani mai târziu, acest hobby s-a transformat în business și sunt tot mai multe cele care îi poartă creațiile. Este un designer de bijuterii surprizător și asta ne place cel mai mult la ea.

Crezul ei este “un design mai bun pentru o lume mai bună”. Piesele ei trec de la design conceptual la piese inteligente, dar și piese amuzante. Carla este de parere că frumusețea este cea mai bună formă de comunicare și cel mai puternic motor al transformării sociale “atât timp cât creăm un obiect cu inimile noastre, acesta își va păstra energia pozitivă în esența sa și o va transmite celui care îl folosește. Echilibrul dintre mediul înconjurător, obiecte și oamenii care le folosesc îi pot ajută pe aceștia să se simtă protejați și comfortabil.” Carla a dezvoltat colecții pentru designeri precum: Ana Maria Lungu, Ana Alexe, Irina Scrotter, Kinga Varga, Oana Manolescu și Stephan Pelger. Sursele ei de inspirație provin din armonia naturii – “Botanica”, “Bugs”, cultura urbană – “Funny Stories”, “Street Life” sau din istoria trecută sau prezentă “Folk Attack”, “Pion’ieri/Pion’azi”.

Showroom & atelier Carla Szabo: str. Erou Ion Calin nr. 20, ap. 1, sec. 2, București

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *