Dulciuri pentru Candybar colorate și delicioase by Caramellosa

May 16, 2014 - Dulciuri și alte bunătăți

Ne-am dat seama zilele acestea cât de norocoși suntem. Intrăm în contact cu o mulțime de oameni faini cu povești deosebite, iar articolele pregatite pentru Nuntă în grădină sunt pur și simplu o oaza de liniște ce ne încarcă constant bateriile cu energie,  inspirație, optimism. 

Oricât ai fi de creativ, noi te ajutăm să descoperi oameni frumosi care să te inspire în realizarea nunții perfecte, iar siteul Nuntă în grădină va fi mereu o carte deschisă acelora dintre noi iubitori de lucruri simple, delicate, alese.

Caramellosa (8)

Bianca Petric este unul dintre acei oameni frumosi care și-a deschis inima și bucataria pentru noi, pentru a ne povesti despre pasiunea ei, CaramellosaPe vremea asta, gândim că e cel mai bine să vorbim despre deserturi și candybaruri colorate și delicioase. Îndulcește starea de spirit și te introduce într-o lume de poveste. 🙂

Caramellosa (4)

Caramellosa (5)

Care e povestea din spatele Caramellosa?

Caramellosa s-a născut din pasiunea de a găti, dar mai ales din pasiunea de a găti dulciuri pentru cei dragi. Încercăm să transpunem pasiunea pentru deserturi și culoare în candy-barurile pe care le pregătim, bineînțeles ținând cont de preferințele clientului. Credem că un candy-bar trebuie să aibă personalitate dată de savoarea deserturilor și de culorile alese.

Caramellosa (6)

Ce au special dulciurile pregătite în bucătăria Caramellosa?
Reputația dulciurilor de casă pregătite cu pasiune, migală și atenția maximă la detalii au determinat lansarea Caramellosa în profil public, în vara anului 2013. Deserturile Caramellosa sunt pregătite din ingrediente naturale și se pot realiza doar pe baza de comanda.

Caramellosa (7) Caramellosa (3)

În cât timp este gata o comandă de prăjituri?
Comenzile se preiau cu minim 1 săptămână înainte de data evenimentului, însă pentru a nu fi puși în situația de a primi un refuz din cauza perioadei aglomerate, îi sfătuim pe viitorii noștri clienți să  ne contacteze cât mai devreme posibil.

Caramellosa (1)

Unde poti livra?
Avem posibilitatea de a livra în orasul Baia Mare și în împrejurimi.

Caramellosa (2)

 

Contact
Caramellosa
Persoana contactBianca Petric
Facebookhttps://www.facebook.com/caramellosa.ro
Telefon
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *