Candybar tematic by Acasă la Ursuți & ColourDesign

April 17, 2015 - Dulciuri și alte bunătăți

Acasă la Ursuți s-a lansat odată cu organizarea propriului eveniment – botezul micuțului lor. Astfel, și-au dat ocazia , împreună cu prietenii lor alături de care au pornit în această aventură -echipa ColourDesign – să-ți măsoare puterile în coordonarea designului unui eveniment pe o tematică dată.

Așa a luat naștere –  Candybarul tematic by Acasa la Ursuti & ColourDesign, cu briose și turta dulce decorate cu pasta de zahar, cu cakepops și macarons, dar și cu prajituri simple, cu gust de alta dată , armonizate cu o papetarie realizată pe tema aleasă, în așa fel încât să rezulte o imagine unitară care să spună o poveste, povestea protagoniștilor evenimentului.

Alături de ColourDesign, realizează numere de masă, carduri și invitații, continuând cu papetaria specifică bufetului de dulciuri – brioșe, etichete, bannere, cutii și suporturi- și terminand cu designul prăjiturilor.

talida_nunta in gradina (18)

Cum ai ajuns sa decorez dulciuri?

Pasiunea pentru dulciuri decorate a apărut în urma căutarilor mele de idei pentru botezul micuțului. Mi-a plăcut mult tematica micului domn cu mustață și papion. După eveniment, m-am trezit spunand cu voce tare că mi-ar placea să organizez astfel de mese, că simt că am creativitatea și simtul estetic necesare. De la zis la făcut a fost doar un pas și impreuna cu prietenii și colaboratorii noștri am realizat primul nostru eveniment pe 3.05.2014 . Am avut emoții la început, dar a decurs totul așa cum ne-am imaginat.

În dimineața în care am aranjat sala la restaurant am realizat ce mult mi-ar plăcea să petrec toate diminețile de weekend așa și ce sentiment uriaș de satisfacție am la sfârșit.
De atunci am mai realizat înca 4 evenimente în colaborare cu ColourDesign, fiecare într-o alta tematică, la care adăugăm proiectele de Craciun , Sfântul Valentin și 8 Martie. Frumusețea proiectelor constă în diversitatea lor – clienții sunt unici și așa sunt și poveștile lor, astfel că noi avem ocazia mereu să încercăm lucruri noi alături de ei.

talida_nunta in gradina (19)

Cum se desfașoară o comandă?
O comandă pentru un candybar începe întâi cu o discuție despre povețti, preferințe și bugete. Prăjiturile în sine, datorită ingredientelor naturale, se realizeaza cu câteva zile înaintea evenimentului (2-3 zile) , dar conceptul tematic are nevoie de măcar o luna să se contureze. Munca noastră se termina odata cu realizarea candybarului la restaurant.

Ce oferiți mai exact clientilor?

Încercăm să oferim clienților un produs complet – consultanță în elaborarea conceptului, realizarea produselor în sine, produse naturale, cu ingrediente naturale (oua, lapte, unt, smântână, făina migdale) , transportul și aranjamentele la restaurant, și în același timp să menținem niște prețuri decente accesibile; Aceasta din urma este o provocare datorită costurilor ridicate pe care le implică orice produs handmade.

talida_nunta in gradina (20)

În ce zonă puteți livra?

Ne adresăm în principal zonei Neamț, Bacău, Iași, dar realizăm și comenzi de mărturii și papetarie pentru candy bar pe care le putem livra în toată țara (turta dulce, brioșe, cakepops, macarons).

Care sunt planurile de viitor?

Planurile noastre de viitor includ să ne perfecționam cât mai mult, să încercăm tematici dintre cele mai variate, să aducem mereu un strop de originalitate în ceea ce facem și mai ales să nu pierdem din vedere niciodata pasiunea pe care o investim în tot ceea ce facem, pentru că pasiunea este cea care ne ofera inspirație.

talida_nunta in gradina (21) talida_nunta in gradina (22) talida_nunta in gradina (23) talida_nunta in gradina (24) talida_nunta in gradina (25) talida_nunta in gradina (26) talida_nunta in gradina (27) talida_nunta in gradina (28) talida_nunta in gradina (29) talida_nunta in gradina (30) talida_nunta in gradina (31) talida_nunta in gradina (32) talida_nunta in gradina (33) talida_nunta in gradina (34) talida_nunta in gradina (35)

 

 

Contact
Acasa la Ursuți
Persoana contactTalida Ursut-Avram
Facebookhttps://www.facebook.com/AcasalaUrsuti?ref=hl
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *