Bar de dulciuri multicolor by Oh So Sweet

March 5, 2014 - Dulciuri și alte bunătăți

Magia dulciurilor delicioase și perfect decorate din Candy bar vor aduce un plus de glam evenimentului vostru, iar invitații vor fi încântați de surpriza plăcută.

Dacă ești din Oradea sau împrejurimi, Alexandra Dersidan, creatoarea Oh So Sweette poate ajuta să ai un candy bar deosebit.

Oh So Sweet (1)

 Care e povestea voastră ?

Totul a început de la candy bar-ul pe care l-am făcut pentru nunta noastra. Era o idee destul de noua în Oradea, așa că n-am avut la cine să apelăm, și ne-am apucat să-l facem noi, după tema și culorile nunții noastre.

Oh So Sweet (2) A fost un proiect foarte distractiv, iar de acolo lucrurile au continuat – am început să facem dulciuri, am facut câteva candy bar-uri, am fost prin Paris să gustam cele mai bune dulciuri pe care le-am gasit, iar de-atunci suntem tot mai pasionați de ce facem.

Oh So Sweet (3)

Cum ai ales numele?

Pentru noi numele a fost cea mai grea decizie. Trebuia să fie un nume care să ne reprezinte, un nume jucauș care să te facă să vrei să guști din dulciurile noastre. Așa că am luat o foaie de hârtie și am așternut toate cuvintele care ne-au trecut prin minte, apoi am stat aproximativ o săptămâna să ne gândim și răzgândim până să ajungem la 4 variante finale; de aici a fost simplu, ne-am indragostit de Oh So Sweet! Am simțit că ni se potrivește perfect.

Oh So Sweet (4)

Care sunt cele mai căutate sortimente de prăjituri?

Cele mai populare dulciuri ale noastre sunt cake pops – bomboanele de ciocolata pe bat. Sunt savurate de toți invitații indiferent de vârstă, iar pe la finalul evenimentului lumea se luptă care să ia ultimele bucați. 🙂 Încercam să facem mereu modele noi mai atractive și mai gustoase, și de-aici credem că vine motivul popularitații lor. Pe lângă asta, se potrivesc perfect în orice eveniment, aranjate în buchete care să stea pe candy buffet sau pe mesele invitaților.

Oh So Sweet (5)

Foarte populare sunt și briosele în orice forma și culoare, cookies cu ciocolată și mini-tartele. Încercam să facem dulciuri care se pot savura repede și ușor, dar care să le și dea invitaților un zambet pe buze pentru restul evenimentului.

Oh So Sweet (6)

În cât timp este gata o comanda de prajituri pentru un eveniment festiv?

Aici nu prea avem un raspuns exact, pentru că depinde foarte mult de sortimentele alese și dimensiunea candy-bar-ului. Totuși, pentru că vrem ca toate produsele să fie cât mai proaspete, suntem limitați la cele câteva zile dinaintea evenimentului.
Pentru că punem accent pe dulciuri personalizate și decorate manual, avem nevoie de un pic mai mult timp ca să pregătim o comanda decât alții, dar rezultatul efortului depus se vede în produse la final.

Oh So Sweet (7)

Care este zona unde puteti livra?

Deocamdata lucrăm în Oradea și orasele din împrejurimi, de livrat în restul țării este un pic mai greu pentru că multe dulciuri sunt sensibile și nu am vrea să ajungă în bucăți sau topite la clienti.

Oh So Sweet (8)

Ce mai puteți oferi clienților care vor sa lucreze cu voi?

Încercăm să ne depașim mereu standardul de calitate, atat la aspect cât și la gust, iar clienții ne pot ajuta cu asta! Ne plac proiectele inedite care ne dau de gândit și ne fac să fim creativi, și suntem deschiși la orice idei pentru aranjarea și decorarea candy buffet-ului, la fel și la sortimentele de dulciuri, la aspectul și aromele lor. Pe langa dulciuri, oferim si toate celelalte servicii de care e nevoie pentru realizarea unui candy-bar perfect: design grafic, decorațiuni personalizate, și orice mai e nevoie.

Oh So Sweet (9)
Contact
Oh So Sweet
Persoana contactAlexandra Dersidan
Facebookhttps://www.facebook.com/OhSoSweetbyAli
Telefon
Email

› tags: cake pops / candy bar / cupcakes / Oradea /

Comments

 1. diana says:

  Buna, m’ar interesa un candy bar pentru majorat. As dori sa stiu un pret informativ pentru 100 de persoane. Multumesc !

 2. admin says:

  Buna ziua, cel mai bine este sa folositi sectiunea de Contact de la finalul articolului pentru a cere estimare de pret.
  Nu uitati sa mentionati ca ati gasit articolul pe NuntaInGradina.ro ! 🙂

 3. Bobse Raluca says:

  Buna ziua, m-ar interesa dacă ați fi disponibil pt data de 27 dec si care ar fi prețul pentru un eveniment de 100 persoane.

 4. admin says:

  Buna ziua,

  Cel mai usor este sa contactati producatorul, informatiile de contact sunt la finalul articolului. Multumim !

 5. Barbu Ele says:

  Buna seara ,
  V-am gasit pe “nuntaingradina.ro” si doream sa stiu ce cantitate de dulciuri e necesara pt. un candy-bar de 50 persoane (majorat) pt. fiica mea . Multumesc.

 6. Camelia says:

  Buna,
  mi-as dori la nunta mea un candy bar de calitate si gustos! Imi place tare mult ceea ce am vazut mai sus, si as vrea daca se poate sa imi spune-ti aproximativ un pret pentru un candy bar la o nunta de max 200pers! Multumesc 🙂

 7. Cica maria says:

  M-ar interesa daca pentru sambata 9.04.2016 as putea comanda un candy bar ptr 20 persoane.Aniversarea unei fetite.Multumesc

 8. Cristina says:

  Buna ziua si La mulți ani,
  As dori o oferta pt un candy bar cu tema primăvara ,
  Pt 50 de pers si un tort Naked cu fructe si flori naturale toate,sau dacă aveți alte sugestii la tema aleasa.
  Botezul va fi a doua zi de Paste 17.04.17
  Mulțumesc aștept rasp dumneavoastră!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *