Design personalizat și dulciuri delicioase- Candy Buffets by Wedding Details

April 10, 2014 - Dulciuri și alte bunătăți

Doi arhitecti cu un ochi format pentru detalii, Sorana Ionașu împreună cu  Andra Noana  pun bazele unei “agenții” de wedding planning, Wedding Details, prin care își doresc să ofere oamenilor evenimente bine gândite și  personalizate, iar Candy Buffet-urile sunt unul dintre serviciile oferite clienților care vor să lucreze cu ele.

Candy Buffets (1)

Care este povestea Candy Buffets?
Pasiunea pentru deserturi a existat dintotdeauna. Organizarea lor în cadrul unui bufet a început anul trecut, odata cu evenimentul unei prietene dragi. Am avut emoții pentru că nu știam care va fi reactia invitaților – dar designul personalizat și dulciurile delicioase au fost rețeta perfecta pentru reușita evenimentului.

Candy Buffets (2)

Care este profilul clientilor CB?
Clientii noștri sunt oameni calzi, cu simt artistic, iubitori de frumos care se bucura când mănâncă o prajitură și care se gândesc cu drag la invitații lor – pe care îi vor îndulci și înveseli pe tot parcursul evenimentului!

Candy Buffets (3)

Ce vă inspiră în conturarea bufetelor?
Ne găsim inspirația peste tot în jurul nostru: de la vitrine, reviste, decoruri – poate chiar cele din casele bunicilor, până la elemente pe care le folosim zi de zi – creioane, flori, cărti, rame foto. Căutăm mereu noi surse de inspirație. Designul impecabil și compoziția studiată a culorilor și a mise-en-place-ului sunt ingredientele rețetei perfecte!

Candy Buffets (8)

Ce înseamnă să personalizezi un Candy Buffet?
Fiecare proiect începe cu o discuție referitoare la tematica evenimentului, culori și salonul unde va avea loc petrecerea. Dacă ei nu sunt hotariți deja, stabilim împreună o tema și o gamă de culori. Nu avem oferte standard, fiecare bufet este bine studiat și gândit astfel încât să se integreze în ambientul salonului și să fie un punct de atracție pentru invitați.

Candy Buffets (5)

În ce măsură contează locația? Aveți o zonă de acoperire?

Locația contează doar în măsura în care deplasarea în afara Bucureștiului implica niște costuri aditionale (de transport și cazare). Anul trecut, pe langa evenimentele din București și împrejurimi, am fost la Cluj, Târgoviște, Galați iar în acest an evenimentele deja contractate ne vor duce la Sighisoara și, din nou, la Cluj.

Candy Buffets (6)

Prezența voastră este obligatorie?
Prezența este clar obligatorie pentru că noi suntem cele care ne ocupăm de tot: montaj bufet, placing initial și realimentare (daca e cazul). Totodată prezența noastră pe tot parcursul evenimentului va asigura că bufetul va funcționa perfect și invitații vor fi foarte multumiți și îndulciți !

Candy Buffets (7)

Care sunt sortimentele pe care le oferiti ?
Sortimentul Macarons este nelipsit de la toate evenimentele. Bufetul cuprinde o gamă variata de produse – fiind astfel pe gustul tuturor. Cupcakes, muffins, cookies, cakepops, brownie, cheesecake si creamshots – pahare cu diverse sortimente de mousse și fructe.

Candy Buffets (9)

Ce mai puteți oferi clienților care vor să lucreze cu voi?
Realizam și torturi de eveniment, acoperind toate preferințele: classic, mousse sau monoportii. Tortul și topper-ul vor fi personalizate în tematica evenimentului. Dacă se gândesc să-și îndulcească invitații la primire, avem variante pentru place card-uri comestibile. Totodată și mărturiile pot fi dulci și personalizate, bineînțeles !

Candy Buffets (10)

Care sunt certitudinile oferite de voi ?
Cea mai importanta certitudine este că prăjiturile sunt proaspete și vin cu certificat de conformitate de la laboratorul producator! Cu siguranță vom fi prezente pe tot parcursul evenimentului și ne vom ocupa de toate detaliile legate de Candy Buffet, fără să deranjam clienții, pentru că știm că ziua respectivă nu este una ușoară! Organizarea noastră este impecabilă, ne implicăm în totalitate și deci aveți certitudinea ca totul va fi exact așa cum vă doriți!

Candy Buffets (11) Candy Buffets (4) Candy Buffets (12) Candy Buffets (13) Candy Buffets (14) Candy Buffets (16)

Contact
Candy Buffets
Persoana contactSorana Ionașcu
Websitewww.weddingdetails.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/my.CandyBuffets
Telefon
Email

Comments

  1. Popa Alexandra says:

    Buna ziua, m-ar interesa pe data de 25.04 2015 un candy bar, totul mirilor, prajituri invitatii, imi puteti trimite o oferta de pret si un nr de telefon. Multumesc

  2. admin says:

    Buna ziua,

    Va incurajez sa contactati direct pe Sorana Ionașcu, la finalul articolului gasiti datele de contact.

    Multumim !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *