Tortul de nuntă din cupcakes by Torturi delicioase

April 15, 2015 - Dulciuri și alte bunătăți / Idei pentru nunți faine

Te-ai plictisit de clasicul tort de nuntă… și vrei ceva aparte?  Iată solutia: comanda un tort din Cupcakes, și cu siguranță vei impresiona toți invitații! Se potrivește perfect unei petreceri în aer liber, la cort sau în grădină. Pe lângă candy barul colorat și dichisit până la cel mai mic detaliu, tortul de nuntă din cupcakes îți permite foarte multe alternative! Poți opta pentru un tort din brioșe rotunde sau mici prăjiturele pătrate, ovale, sau în formă de triunghiuri. De asemenea poți alege dacă decorezi toate prăjiturelele la fel sau pe fiecare în parte într-un mod diferit. Poți opta pentru diferite ornamente de hârtie (ornamente care îmbracă baza brioșei), și nu în ultimul rând, poți opta pentru foarte multe arome și compoziții. Poți alege chiar și un suportul pe care vor veni puse briosele, astfel încât să se potrivească cu întreg decorul!

nunta in gradina (1)

Aceste mici dantelării sunt realizate cu mare artă si migală de cei de la Torturi delicioase. Sunt cu adevărat maieștri.  Dacă ești din zona Neamț- Bacău, îți recomandăm cu toată inima Torturi delicioase. Sunt cu adevărat delicioase și făcute în casă!

nunta in gradina (3)

S-ar putea să-ți placă și: Must have – Candy bar- Incredibil de bun și apetisant by Torturi Delicioase

nunta in gradina (4) nunta in gradina (5) nunta in gradina (6) nunta in gradina (7) nunta in gradina (8) nunta in gradina (10) nunta in gradina (12) torturi delicioase (1) torturi delicioase (2) torturi delicioase (3) torturi delicioase (4)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *