Figurine de tort personalizate pentru nuntă sau botez by Deliciu Mic

April 14, 2014 - Cadouri

Ana Tudora confectioneaza figurine de tort personalizate din pasta polimerica care, deşi nu sunt comestibile, au avantajul că rezistă în timp fără să se deterioreze, mirii bucurându-se de ele până la adânci bătrâneţi. Deliciu Mic are în portofoliu figurine pentru tort de nunta sau botez, mărturii sau diferite accesorii, toate făcute din pasiune, lucrate manual cu mare atenţie la detalii.

Deliciu_Mic_colectia_medicala (2)

Când s-a lansat Deliciu Mic?

Deliciu Mic a luat naştere în anul 2011, din dorința de a veni cu ceva nou și original pe piaţa din România, şi de a aduce bucurie în sufletele celor care achiziţionează sau primesc în dar figurinele create de noi.
Deşi numele ne duce cu gândul la dulciuri delicioase, figurinele Deliciu Mic nu sunt comestibile, dar au marele avantaj că nu se deteriorează în timp, fiind realizate din pastă polimerică, un material flexibil, asemanator spumei elastice.

Deliciu_Mic_Figurine_de_Tort_pentru_nunta_mire_mireasa (5)

Care e povestea din spatele Deliciu Mic?

Poveste Deliciu Mic este de fapt poveste mea, o tânără de profesie medic stomatolog care îşi dorea foarte mult să îşi manifeste pasiunea pentru artă. În spatele poveștii se află multe vise adunate încă din copilărie, în care am crezut şi am avut încredere că într-o zi se vor împlini. Încă din timpul facultăţii am început să lucrez la mici accesorii handmade pentru mine şi prientenele mele, iar la un an după absolvirea facultății de Medicină Dentară, am intrat la Universitatea de Arte din Bucureşti.
În present, Deliciu Mic are în portofoliu colecţii de bijuterii și accesorii handmade, magneți personalizaţi, cadouri speciale, accesorii de nuntă şi botez şi figurine de tort personalizate. Toate făcute din pasiune, lucrate manual, cu mare atenţie la detalii.

Deliciu_mic_figurine_de_tort_nunta_mire_mireasa_politist_masina_broscuta_Beetle (6)

Ce te inspiră atunci când creezi?

Fie că este vorba despre un colier nonconformist sau o figurină de tort foarte complexă, pun mare accent pe imaginaţie, iar procesul de creaţie are la bază o idee, o poveste sau o persoană, care mă inspiră în designul ce urmează să îl realizez. De multe ori am rămas împresionată de imaginaţia de care dau dovadă o mare parte din clientii noştii.

Pornind de la o simplă idee, şi ajungem să creăm lucruri unice, pline de personalitate.
Îmi place să fiu aproape de clienţii noştri, să le ofer consiliere şi să găsim împreună cea mai potrivită idee de figurină personalizata, bijuterie / accesoriu sau cadou special.
Deliciu_Mic_Figurine_de_Tort_pentru_nunta_mire_mireasa (1)

În cât timp este gata o comanda de figurine pentru tort?

Figurinele de tort pentru nuntă pot fi personalizate în funcţie de dorinţele mirilor, urmărind aspectul fizic: trăsăturile feţei, culoarea ochilor şi a părului, coafurile şi detaliile vestimentare: rochia şi bucheul miresei, costumul şi accesoriile mirelui, etc.
Din ce în ce mai multe cupluri ne solicită să includem în cadrul figurinelor de tort şi alte elemente sau personaje cum ar fi: bebeluşii sau copii lor, animăluţele de companie, maşinile, sau alte obiecte care să reflecte pasiunile sau profesiile lor.
De cele mai multe ori mirii vor şti toate aceste detalii cu puţin timp înainte de nuntă, astfel încât după ce ne trimit informaţiile şi pozele inspiraţionale cu ei şi tinutele pe care le vor purta, figurinele pot fi realizate în aproximativ 2-3 săptămâni.

Deliciu_Mic_Figurine_de_Tort_pentru_nunta_mire_mireasa (2)
Ce mai puteți oferi clienților care vor să lucreze cu voi?

Pe lângă figurinele de tort personalizate mire şi mireasă, oferim clienţilor noştrii o gamă largă de accesorii şi marturii pentru nunta, care să complementeze cromatic şi estetic tema pe care mirii o aleg pentru nuntă.

Figurinele de tort sunt realizate din pastă polimerică, deşi nu sunt comestibile, au avantajul ca rezistă în timp fară să se deterioreze, mirii bucurându-se de ele până la adânci bătrâneţi. Un alt avantaj este acela că sunt foarte uşoare, se montează foarte ușor pe orice tip de tort fără să îl deformeze.
De asemenea garantăm pentru calitatea produselor realizate de noi prin garanţia satisfacţiei: în cazul în care clientilor noştrii nu le sunt pe plac produsele primite, le pot returna, primind banii înapoi.
Facem livrari atât pe plan naţional cât şi internaţional, în întreaga lume şi oferim consiliere gratuită în limba română şi engleză.

Deliciu_Mic_Figurine_de_Tort_pentru_nunta_mire_mireasa (3) Deliciu_Mic_Figurine_de_Tort_pentru_nunta_mire_mireasa (4)   Deliciu_Mic_Figurine_de_Tort_pentru_nunta_mire_mireasa (6) Deliciu_Mic_Figurine_de_Tort_pentru_nunta_mire_mireasa (7) Deliciu_Mic_Figurine_de_Tort_pentru_nunta_mire_mireasa (8)

 

Contact
Deliciu Mic
Persoana contactAna Tudora
Websitewww.deliciumic.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/deliciu.mic
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *