Mărturii verzi și pline de viață by plantecadou.ro

April 8, 2014 - Cadouri

Incă vă gandiți la mărturiile perfecte pentru o nuntă în aer liber la cort sau în grădină? Avem o soluție: ghivece delicate cu plante suculente, gânduri frumoase pentru cei dragi “atarnate” pe băț, un colț verde lângă care să visezi … și multă iubire!

Camelia Grapan, happy owner ( cum îi place să își spună 🙂 )a brandului DreamGardens, lansează un nou site: www.plantecadou.roNoul ei proiect se bazează pe lucrul cu plante și flori de dimensiuni mici ce pot fi oferite în dar.

plant (1)
Cum a apărtut conceptul de plante mărturii? 

Ideea de a oferi plante ca marturii pentru nunta, botez si alte evenimente fericite din viata nostra, a venit tocmai din pasiunea pentru plante si din dorinta de a promova plantele in ghivece ca produse “vii”, ecologice, naturale. Pana la urma câte marturii prind viata, ca acestea?

plant (2) dream garden (5)
Aceasta idee ramane originala in timp si de la un eveniment la altul, prin posibilitatile nelimitate de a personaliza plantele daruite ca marturii. Speciile de plante pe care le alegem, ambalajul, etichetele personalizate atasate plantelor, modul de a le incadra in decor si a le oferi invitatilor, toate aceste aspecte difera in functie de dorintele mirilor.
Invitatii pot sadi aceste mici plante in gradina, in parc, in orice spatiu verde sau le pot pastra in interior, in ghivece. Plantele oferite ca martuii pentru nunta, botez, evenimente, pot fi un simbol frumos al vietii, un cadou ecologic, original si chiar o speranta pentru un viitor mai “verde”.

plante cadou (3)

Ce specii de plante mărturii găsim în gama www.plantecadou.ro?

Încercam să oferim o gamă cât mai variată de plante, în funcție de sezon, dar și specii pe care le găsiți pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp. Majoritatea speciilor sunt produse de noi, în pepinierele proprii. Colectia de plante mărturii include atât plante de dimensiuni mari, puieti mici care la maturitate devin adevarați arbori cât și plante care nu cresc foarte mult și care pot fi păstrate în interior.

Dintre speciile de arbori, mirii pot alege conifere și foioase precum: molid, brad, pin, larice, stejar, artar. Avantajul de a alege aceste specii este longevitatea lor, sunt copaci care pot trăi sute de ani.

Din categoria dimensiuni mici, am ales plante foarte decorative cu o paleta variata de texturi și culori: plante cu flori, conifere mici și plante veșnic verzi, ierburi decorative, plante aromatice, plante suculente, cactusi. Recent, gama noastră de produse pentru cei pasionați de natură s-a extins la aranjamente florale în ghivece, plicuri personalizate cu semințe de flori și bulbi.

dream garden (1) dream garden (6)

Cum se împachetează mărturiile verzi?

Plantele mărturii pot fi ambalate cu creativitate în foarte multe moduri, în funcție de locația evenimentului, decorul ales, tematica evenimentului.

Ca și ambalaje pentru plantele mărturii folosim ghivece decorative, săculeți din pânză de iută, pânză albă sau pânză imprimata din fibre naturale, hartie ecologică, coșuri de nuiele natur sau colorate. Plantelor li se atașează etichete drăguțe din carton, pe care se imprima numele mirilor, data evenimentului sau orice gând frumos.

dream garden (2) dream garden (7)

Cum îngrijim plantele mărturii pentru nuntă?

Toate plantele sunt în ghivece de dimensiuni mici 8cmØ, 7cmØ, 6cmØ și sunt specii cu nevoi minime de întreținere. Pe fiecare ghiveci în parte este lipită o eticheta cu instrucțiunile de îngrijire. Plantele rezistă în aceste ghivece timp îndelungat, peste 6 luni. După această perioadă, plantele pot fi mutate în ghivece mai mari sau pot fi plantate.

În general livrăm plantele cu câteva zile înainte de eveniment. Fiind în ghivece, acestea rezistă aproximativ 1 săptămână și chiar mai mult, în funcție de specie, fără să fie udate și fără să își schimbe aspectul.

dream garden (3) dream garden (8)

Cum comandăm?

Efectuarea comenzii cu 3-4 săptămâni inainte de eveniment, este o perioada optima pentru noi si ne permite sa pregatim plantele marturii cu toate personalizarile dorite: specia aleasa, etichetele personlizate, amabalajul pentru ghivece.

dream garden (4)      dream garden (9)

 

Contact
Plante cadou
Persoana contactCamelia Grapan
Websitewww.plantecadou.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/plantecadou
Telefon

Comments

 1. Pricop cristina says:

  Buna ziua! Numele meu este Pricop Cristina si ms interesează mărturii naturale pentru botezul fiicei mele care va fi pe 26 oct.2014! Cum as putea afla mai multe despre o posibila colaborare?va multumesc!

 2. admin says:

  Buna ziua,

  Cel mai usor este sa contactati pe reprezentantii plantecadou.ro folosind informatiile din articol.
  Multumim !.

 3. Marius says:

  Buna seara, ce pret au marturiile verzi?
  Va multumesc!

 4. Laura says:

  Salut,

  Imi puteti trimite o oferta de preturi pentru marturiile cu plante mini?

  Multumesc,
  Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *