Momente dulci pentru orice eveniment: Candy Bar by Lara Sweet Events

March 3, 2014 - Dulciuri și alte bunătăți

lara

Care e povestea voastră ?

Totul a început la propria nuntă. Am dorit, pe cât posibil, să fie una pe care să îmi pun amprenta, așa că am realizat Candy Bar-ul, mărturiile, paharele mirilor și ale nasilor, umerasele personalizate dar și multe alte detalii legate de decor. A fost o placere, dar și un mod de relaxare pentru mine și astfel m-am gandit că pot ajuta pe viitor miresicile care nu au timpul sau rabdarea necesară pentru a-și creea singure un Candy Bar.

laura sweet events (4) laura sweet events (5)

Cum ai ales numele?

Am dorit ca numele sa fie sonor, dar să mă și reprezinte astfel ca am ales ca primul cuvânt să fie chiar porecla mea, Lara. Iar continuarea – Sweet Events a venit de la sine, mi-a placut mult asocierea cuvintelor și mi se pare că reprezintă cel mai bine ceea ce fac.

laura sweet events (2) laura sweet events (1)

Ce au special dulciurile voastre?

Un ingredient deosebit pe care noi il adăugăm dulciurilor este dragostea, iar ceea ce le face să fie foarte speciale este faptul că majoritatea sunt personalizate, unice.

laura sweet events (6) laura sweet events (9)

Care sunt cele mai căutate sortimente?

Cele mai cautate sortimente sunt brioșele, fie ele cupcakes, mini-muffins sau brioșe simple, dar și tartele cu fructe. De asemenea, Macaronsurile au fost nelipsite de pe majoritatea Candy Bar-urilor create de noi.

laura sweet events (11) laura sweet events (3)

Cât timp dureaza organizarea unui Candy Bar?

Procesul de creare a unui Bufet de dulciuri poate dura destul de mult, chiar până la 2-3 săptămâni întrucat este nevoie de timp pentru a aduna toate elementele necesare. Cel mai mult dureaza partea de handmade și anume designul și decuparea etichetelor, bannerelor și crearea accesoriilor personalizate din hartie, tulle sau alte materiale. Iar asamblarea lui durează între 2 și 4 ore și se face inainte de începere evenimentului.

Care este zona unde puteti livra?

Putem realiza Candy Bars în orasul Baia Mare și împrejurimi, dar ne putem deplasa și în alte localități, la cerere.

laura sweet events (7) laura sweet events (18)

Ce mai puteți oferi clienților care vor să lucreze cu voi?

Pe langa Candy Bar, care este serviciul de bază, mai oferim și mărturii comestibile, aranjamente cu dulciuri, pahare handmade pentru miri și nasi, buchete comestibile, accesorii pentru cabina foto (photo booth props). De asemenea oferim servicii de închiriere a vaselor, bolurilor și accesoriilor împreuna cu aranjarea dulciurilor și crearea desingului unui Candy Bar, pentru cei care doresc să își achizitioneze singuri dulciurile și/sau prăjiturile. Avem disponibilă și recuzita pentru sesiuni foto trash the dress, de logodnă, maternitate etc.

laura sweet events (13) laura sweet events (12)

Am realizat chiar și mărțișoare comestibile, numere de masă, etichete personalizate, iar borcanelele cu dulciuri au fost foarte apreciate de către cei care au dorit să ofere un cadou original și dulce.
Pe lângă Candy Bar mai organizez/creez și Cake Bar (bufet cu prăjituri), Salty Bar (bufet sarat), Cheese Bar (bufet cu brânzeturi), Popcorn Bar (bufet cu popcorn), Champagne Bar (bar de șampanie), sau o combinatie între acestea.

laura sweet events (17)

Astfel, cam orice idee vă trece prin cap în privința dulciurilor sau a Candy Barului, Lara Sweet Events o poate pune în aplicare, așa că provoc viitorii clienți să îndrăznească!

 

laura sweet events (8)   laura sweet events (10)    laura sweet events (14) laura sweet events (15) laura sweet events (16)    laura sweet events (19) laura sweet events (20) laura sweet events (21)    laura sweet events (23) laura sweet events (24) laura sweet events (25) laura sweet events (26) laura sweet events (27) laura sweet events (28)   laura sweet events (22) laura sweet events (30) laura sweet events (31) laura sweet events (32) laura sweet events (29)

Contact
LaraSweetEvents
Persoana contactRaluca Ösz
WebsiteLaraSweetEvents.ro
Facebookhttps://www.facebook.com/LaraSweetEvents
Telefon
Email

› tags: Baia Mare / candy bar / cupcakes /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *