Cele mai apetisante pagini de Facebook pline cu dulciuri din București

November 11, 2015 - Dulciuri și alte bunătăți

Iubesc dulciurile bune, făcute în casă. În ultima vreme, au apărut din ce în ce mai multe pagini ale businessurilor micuțe, care produc adevărate delicii. În cazul în care nu aveți timp, însă vreți să comandați un tort, un cupcake sau să faceți un candy bar, avem pentru voi câteva pagini de Facebook care vă pot ajuta. Am strâns pentru voi cele mai apetisante pagini de Facebook pline cu Dulciuri din București! Enjoy!

Din categoria dulciuri din București vă prezentăm:

Flori de mentă

“Flori de mentă” este unealta prin care ne vom dezvolta ȋn permanență creativitatea, combinȃnd ȋntr-un mod plăcut cele mai cunoscute gusturi cu unele ceva mai originale. De rezultat sper să ne bucurăm ȋmpreună şi să impresionăm oaspeții de fiecare dată. Astfel, ne vom desfăta cu dulciuri delicioase şi decadente, inspirate pe cȃt se poate de mult din natură.

flori de menta (1) flori de menta (2) flori de menta (3)

Caramellosa

Caramellosa înseamnă artă! Mi-a plăcut enorm cum am găsit în dex explicația: Arta este activitate a omului care are drept scop producerea unor valori estetice și care folosește mijloace de exprimare cu caracter specific. Așa o vad eu pe Bianca, creatoarea brandului Caramellosa, iar modul ei de exprimare sunt torturile. Dulciurile create de Caramellosa sunt adevarate opere de arta. Apetisante, pline de culoare, de o delicatete fără margini… Vă invit să le vedeți aici sau pe pagina ei de facebook. Caramellosa sunt acei creatori de dulciuri din București pe care i-aș recomanda cu dragă inimă!

caramellosa (1) caramellosa (2) caramellosa (3)

 Zâne

Până nu demult scriam: Vrei ceva aparte, unic pentru nunta ta? Pentru candy bar, iti propunem biscuiți, cupcakes, cakepops realizate de Anamaria Vîlcu, mama Prăjiturelelor, ce vor da o nota de rafinament întregului eveniment. Acum, și-au mărit forțele pentru că, din dragoste pentru frumos, Prăjiturele și Altceva dulce au spus DA în fața atelierului. De acum înainte vor fi împreună, la bine și la rău și vor lucra sub ocrotirea Zânelor.

zane

Hedonic Sweets

Cei de la Hedonic sunt din Ploiești, însă fac livrari în toată țara. Bineînțeles, de toate pentru toți.

551511_161487724002073_1235402019_n

Sweet Land

Că tot vorbeam mai sus despre Candy Bar…și cei de la Sweet Land au cu ce să se mândrească.

sweet land (1) sweet land (2) sweet land (3)

Lidia’s Sweets

În atelierul lor, torturi, prăjituri, dulciuri unice și speciale prind viață când se-ntâlnesc cu visele tale. Personaje preferate, obiecte îndrăgite, teme dintre cele mai complexe, originale, neobișnuite vor ascunde surpriza deliciului. Vrei să-ți îndeplinești cea mai specială și mai dulce dorință? Trebuie să îi cunoști!

lidia sweets (1) lidia sweets (2) lidia sweets (3)

Dulce Bun

Dulce Bun sau prajituri elegante, de poveste.

Dulce Bun

Chic Laale

Povestea Chic Laale a început în urmă cu mai mult de un an, odată cu prietenia lor (cele 2 veverițe care fac parte din acest proiect Alecsandra și Laura 🙂 ). Am descoperit această pasiune în mod diferit: Alecsandra lucrând în domeniu timp de 1 an și Laura planificând-și propria nuntă. În final, am combinat pasiunea Alecsandrei pentru dulciuri și a Laurei pentru handmade și a amândurora pentru frumos.

ChicLaale

Brigitte Patiserie

Noi vă recomandăm să încercați prăjiturile însiropate, dar și lemon pie.

Brigitte Patiserie

Sweet Concept

Cei de la Sweet Concept fac niște cupcakes delicioase, însa nici torturile lor nu sunt mai prejos.

sweet concept

Tortuleț

Lăsând la o parte numele adorabil, cei de la Tortuleț fac niște torturi absolut exceptionale. Ei pot livra atât in București cît și în Cluj Napoca. Aflați că rețeta Tortulet.ro are ca ingrediente experiența în antreprenoriat și management a Claudiei Suhov, la care s-a adăugat creativitatea și pasiunea pentru dulce a celor mai iscusiți cofetari Tortulet. Cireșele de pe tort ale acestei colaborări sunt pasiunea, dulcele și calitatea, spuse pe scurt cu sloganul “Noi livrăm dulcele!”

tortulet

Cristine de casă

De Cristine de casă și de pagina ei minunată știam de mai demult, iar acum vreau să împărtășesc cu voi minunațiile create de ea și echipa ei. 

cristine de casa

PlayBake by Eliza Gutau

Eliza este cunoscută pentru prăjiturile minunate pe care le face, dar și pentru felul în care alege să își prezinte bunătățurile. Fotografiile dulciurilor sunt mai mult decât niste simple poze.

playbake

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *