Papetărie și decor personalizat pentru nunți by Storyset

May 4, 2016 - Invitații nuntă & botez

Cei de la Storyset cred că dragostea se întâmplă ca prin magie. Cred că tot universul se învârte și se rostogoleste în mod magic pentru a aduce acel moment unic în care te îndrăgostești. De aceea vor să transforme totul într-o adevarată magie universală! Ei creează papetarie și decor personalizat pentru orice tip de evenimente. Serviciile lor au fost concepute pentru cei care nu își găsesc perechea în imaginea tipica a petrecerilor și care, la unul din cele mai importante evenimente din viața lor, nu vor să aibă parte de același peisaj de care au avut deja parte mii de alte cupluri sau invitați. Astfel, ei crează teme, decoruri, și detalii având muzele perfecte: pe voi.

Storyset există pentru poveștile voastre. Totul este pus în scenă și creat special pentru voi. Rămâne acum doar să-i contactați pentru a fi cuceriți! Evenimentul va deveni una din acele amintiri care te fac să răsfoiești albumul foto la nesfârșit. Îi vei putea cunoaște la The Wedding Market, sâmbăta aceasta la The wedding House.

Vezi aici site-ul storyset.ro și pagina de Facebook/stortset.ro.

Storyset-nunta in gradina (1) Storyset-nunta in gradina (2) Storyset-nunta in gradina (3) Storyset-nunta in gradina (4) Storyset-nunta in gradina (5) Storyset-nunta in gradina (6) Storyset-nunta in gradina (7) Storyset-nunta in gradina (8) Storyset-nunta in gradina (9) Storyset-nunta in gradina (10) Storyset-nunta in gradina (11) Storyset-nunta in gradina (12)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *