Foc de tabără pentru nunți în aer liber la munte sau pe plajă

May 20, 2015 - Idei pentru nunți faine

Flăcările focului se izbesc de fețe gingașe, vesele, îmbujorându-le…Este o imagine de vis, care poate face parte din filmul nunții tale în aer liber. Dacă tot alegi o nuntă în aer liber, de ce nu ai face loc și unui foc de tabără? Băutură, cântece, dans și voie bună. Este o imagine de basm pentru cei care aleg să-și facă nunta la marginea pădurii sau pe plajă. Am văzut cu ochii mei o astfel de nuntă pe plajă. Mi s-a părut genială ideea de a te întinde spre dimineață pe o pătura sau pe perne imense, să-ți relaxezi picioarele după ce ai dansat de s-a ridicat colbul de pe podele. Focul de tabără în cadrul nunții aduce un aer familiar, apropiat, prietenos printre invitați. Este o priveliște minunată în jur, iar camerele foto surprind imagini fantastice despre această atmosferă de basm. Acest colțișor romantic este creat special pentru voi, invitații, așa că trebuie să vă bucurați din plin de el!

foc de tabara-nunta in gradina (1) foc de tabara-nunta in gradina (2) foc de tabara-nunta in gradina (3) foc de tabara-nunta in gradina (4) foc de tabara-nunta in gradina (5) foc de tabara-nunta in gradina (6) foc de tabara-nunta in gradina (7) foc de tabara-nunta in gradina (8) foc de tabara-nunta in gradina (9) foc de tabara-nunta in gradina (10) foc de tabara-nunta in gradina (11) foc de tabara-nunta in gradina (12) foc de tabara-nunta in gradina (13) foc de tabara-nunta in gradina (14) foc de tabara-nunta in gradina (15) foc de tabara-nunta in gradina (16) foc de tabara-nunta in gradina (17) foc de tabara-nunta in gradina (18) foc de tabara-nunta in gradina (19) foc de tabara-nunta in gradina (20) foc de tabara-nunta in gradina (21) foc de tabara-nunta in gradina (22) foc de tabara-nunta in gradina (23) foc de tabara-nunta in gradina (24)    foc de tabara-nunta in gradina (26) foc de tabara-nunta in gradina (27)

Momentan trăiesc un vis, dar sunt sigură că aceste imagini îi vor inspira pe mulți dintre voi care aleg să își facă nunta în aer liber, și vă vor pune pe gânduri unde să amplasați un mic foc de tabără cu baloți de paie, pături și perne uriase pentru relaxarea voastră și a invitaților voștri. [sursa fotografii:1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *