Artelier sucré- Atelier de prăjituri couture, făcute cu ingrediente premium, la comandă

May 4, 2016 - Dulciuri și alte bunătăți

Orice petrecere devine mai frumoasă atunci când le oferi invitaţilor ocazia de a se îndulci cu bomboane, ciocolată şi prăjituri pe parcursul întregii petreceri. Recomandăm candy bar-ul la petreceri unde se dansează mult. Dulciurile dau multă energie pentru dans și socializare, iar amplasarea unui candy bar în apropierea ringului de dans este un mod execelent de a-i îndemna pe invitați să iasă la dans și la ”îndulcire”.

În atelierul Artelier sucré se folosesc doar ingrediente naturale și proaspete, fară premixuri, aditivi ori conservanți. De aceea, toate dulciurile se fac doar la comanda. Cu decorațiuni gingașe sau dintre cele mai vesel colorate, Artelier sucré oferă o întreagă lista de minunății dulci. Cu siguranță veți găsi aici prăjitura ideala pentru orice eveniment, fie că e o zi de naștere, nuntă, botez, evenimente corporate sau surprize pentru persoanele dragi.

Artelier sucré-nunta in gradina (1) Artelier sucré-nunta in gradina (2) Artelier sucré-nunta in gradina (4) Artelier sucré-nunta in gradina (5) Artelier sucré-nunta in gradina (6) Artelier sucré-nunta in gradina (7) Artelier sucré-nunta in gradina (8) Artelier sucré-nunta in gradina (9) Artelier sucré-nunta in gradina (10) Artelier sucré-nunta in gradina (11) Artelier sucré-nunta in gradina (12) Artelier sucré-nunta in gradina (13) Artelier sucré-nunta in gradina (14) Artelier sucré-nunta in gradina (15) Artelier sucré-nunta in gradina (16) Artelier sucré-nunta in gradina (17) Artelier sucré-nunta in gradina (18) Artelier sucré-nunta in gradina (19) Artelier sucré-nunta in gradina (20) Artelier sucré-nunta in gradina (21) Artelier sucré-nunta in gradina (22)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *