Wedding Faeries sau cum să dai viața unei nunți de basm

April 1, 2014 - Invitații nuntă & botez

Wedding Faeries s-a lansat acum un an jumate, însă procesul creativ a început undeva în 2009. Laura și Lia Visirin, sunt două surori foarte talentate care au pus bazele acestui proiect unde, pe lângă fotografii de nuntă ( Lia- fotograf și Laura – videograf), au inclus și invitațiile pentru nuntă handmade în pachetele oferite clienților.

lia invitatii (18)

Care e povestea din spatele Invitatiilor Wedding Faeries?

L&L : Totul a început cu un kit de scrapbooking în 2009 pe cand eram în India. Am vrut să fac seturi de felicitari să le trimit acasă de Crăciun. Mulți ani au urmat în care nu m-am dezlipit de “microbul” handmade și am învățat o gramadă de lucruri pe drum. Prima invitație am creeat-o fiind inspirată de Meda de la Invitații Couture care îmi este și o prietena draga. Ea m-a încurajat pe tot parcursul. Cu timpul am inclus-o și pe sora mea, Lia  în toată treaba cu handmade și am început să creăm modele amândouă.

lia (4)

Ce te inspiră atunci când creezi?

L&L :  Cred că majoritatea modelelor de invitații iau forma în urma cererilor de la clienti. De obicei încep cu paleta de culori, tipul de hartie, și ideile continuă să vină. Cateodată ne trezim în miez de noapte să facem câte o schița. Așadar, ne inspiră oamenii cu care colaboram în primul rând, poveștile lor, culorile nunții lor, aranjamentele florale.

lia (3)

În cât timp este gata o comanda de invitatii handmade?

L&L: Depinde de număr și de model. Poate dura între o saptămână și o lună. Hârtiile le luăm din Vienna, accesoriile vin de prin toata lumea :). Toate sunt taiate de mână și prelucrate manual. Chiar și pe cele printate le facem tot noi pentru a putea verifica calitatea printului și acuratețea culorilor. De-a gata nu luam decât materia primă, restul e totul realizat manual.

lia invitatii (1)

Ce mai puteți oferi clienților care vor să lucreze cu voi?

L&L: Pe lângă invitații handmade, gasiti la noi: numere de masă, carduri RSVP, mărturii, cadouri pentru domnișoare de onoare, decorații, cadouri personalizate el/ea și suntem tot timpul deschise sugestiilor și ideilor clienților noștri.

Mai facem și fotografii de eveniment care pot fi gasite pe Wedding Faeries Photography, iar în plus de asta, Lia se ocupă și cu obiecte personalizate, handmade pe pagina ei  Liloobox.

  lia (1)      lia (2) lia invitatii (2) lia invitatii (3) lia invitatii (17) lia (5) lia invitatii (5) lia invitatii (6) lia invitatii (7) lia invitatii (8) lia invitatii (9) lia invitatii (10) lia invitatii (11) lia invitatii (12) lia invitatii (13) lia invitatii (14) lia invitatii (15) lia invitatii (4) lia invitatii (16) lia invitatii (18) lia invitatii (19)

Contact
Wedding Faeries
Persoana contactLaura și Lia Visirin
WebsiteWedding Faeries
Facebookhttps://www.facebook.com/WeddingFaeries
Telefon
Email

Comments

  1. Eugenia Pantelimon says:

    Felicitari acestor fete, care realizeaza lucruri cu adevarat speciale.

  2. Vaaai, cat de frumos! Felicitari! Si mult spor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *