Târg de nunți altfel pe 8 Mai la The Wedding House

April 6, 2016 - Locuri de petrecut

Pentru că ne gândim tot timpul la mirii noștri și vrem să îi ajutăm cât mai mult pe parcursul pregătirilor pentru nuntă, venim în întâmpinarea lor cu o nouă și utilă surpriză: Duminică, 8 Mai 2016 vă invităm pe toți la The Wedding Market ce va avea loc la The Wedding House.

twh- nunta in gradina (1)

Așadar, pe 8 mai, în căsuța din Poiana lui Stângă, va avea loc cea de-a doua ediție a The Wedding Market ( vezi aici cum a fost târgul din 2015) , un târg de nunți… altfel. The Wedding Market a fost creat din dorința de avea alături cei mai buni furnizori de servicii din domeniul evenimentelor, pe care să îi putem recomanda cu drag și încredere viitorilor miri.

Ce înseamnă un târg de nunți atlfel?

The Wedding Market  este o alternativă fresh și plină de inspirație la târgurile de nunți clasice, banale. Un târg pentru nunți relaxate, romantice, country-chic. Fără fițe, scaune îmbrăcate în huse de satin, covor roșu sau aranjamente kitsch. Cu o selecție atentă de furnizori talentați și pasionați, mâncare delicioasă, muzică bună, decoruri chic, limonadă, beculețe în copaci și zâmbete.

Alina Popa este happy owner The Wedding House, iar împreună cu soțul ei au reușit să transforme casa de la țară a părinților într-o wedding house cum odinioară vedeam prin revistele străine. The Wedding House se află în Giurgiu, la 40 km de București ( acces foarte rapid de pe autostrada A1), și are o gradina superbă sub cerul liber, unde se conturează scenarii fermecătoare, cu candoarea și naturalețea specifice stilului country & shabby chic.

twh- nunta in gradina (2) twh- nunta in gradina (3) twh- nunta in gradina (4) twh- nunta in gradina (5) twh- nunta in gradina (6) twh- nunta in gradina (7)

Cum Ajungi

Adresa: Sat Poiana lui Stangă (km 44 pe autostrada București-Pitești), Strada Principală nr. 155

Vă așteptăm!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *