Lămpile de hârtie Papelier își aleg cu grijă casele în care vor lumina

May 4, 2016 - Cadouri

Papelier este un atelier care produce hârtie reciclată manual și creează produse din hârtie reciclată manual.

Cum a luat naștere Papelier ?

Ideea Papelier s-a născut din respect față de natură. Ne-am gândit că în acest mod putem contribui la prezervarea pădurilor și vom propaga o atitudine responsabilă în relația cu mediul în care trăim, învățăm sau lucrăm. Produsele noastre sunt destinate celor ce își doresc să comunice spirit ecologic.

Hârtie din hârtie este încercarea noastră de a îi face, atât pe cei mici cât şi pe cei mari, să înţeleagă că pot contribui, chiar şi în mică măsură, la ocrotirea pădurilor, dacă sunt atenţi la procesul de colectare şi reciclare a deşeurilor de hârtie. De acum înainte hârtia ar trebui făcută doar din hârtie pentru ca pădurile să rămână în picioare. Mai mult, prin reciclare putem readuce la viaţă hârtia, transformând-o în obiecte deosebite.

papelier-nunta in gradina (1)

Lampa Rays of IIndigen, este compusă din soclul din sticlă, structura abajurului din lemn și abajurul din hârtie reciclată manual. Pe hârtia abajurului au așternut elemente de design autohton, nemodificat grafic, inspirat de colecția IIndigen.

Rays of ‪IIndigen‬ se diferenţiază de alte lămpi prin faptul că abajurul se poate schimba cu ușurință, având la dispoziție o gamă foarte largă de layout-uri.
În varianta de bază, lampa vine împreună cu un set de 5 tipuri de layout, pe care le puteți schimba după voie. Ulterior se vor găsi în ofertă și alte noi variante de layout pentru lampă.

Pentru comenzi îi puteți contacta la atelier.papelier@gmail.com sau la tel. 0770 523 078.

papelier-lampa (1)

Lămpile de hârtie Papelier sunt spectaculoase prin designul lor autentic

Suntem extrem de recunoscători că IIndigen are la dispoziție resurse aproape inepuizabile, grație unui bagaj important de datini și obiceiuri, transmis din generație în generație de-a lungul istoriei. IIndigen se hrănește din design vestimentar, instrumente muzicale, elemente arhitecturale, artă plastică, unelte și tradiție…

papelier-lampa (2) papelier-lampa (3) papelier-nunta in gradina (2) papelier-nunta in gradina (3)

Produsele lor le găsiți și pe siteul  basmaluta.ro de unde puteți comanda aceste minunate felicitări ( care se pot transforma foarte ușor in invitații de nuntă)

nunta in gradina-papelier (1) nunta in gradina-papelier (3) nunta in gradina-papelier (4) nunta in gradina-papelier (5) nunta in gradina-papelier (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *