Pentru cine își dorește o Mașină de vată de zahăr la nuntă, noi am găsit-o!

February 26, 2014 - Dulciuri și alte bunătăți

 De ce “Cufărul cu povești” si cand a inceput povestea voastra?

Povestea Cufărului cu Povesti a început înca dinainte ca acesta să existe :). Asta pentru că întotdeauna mi-a fost drag sa adun lucrușoare drăguțe care la momentul achiziționării nu aveau înca o menire.

vata de zahar (4)

Cufărul, pentru că da, există și un cufăr imens fizic, a aparut într-un apartament de bloc la etajul 6 împreuna cu zambetul meu larg – după multe căutări îl găsisem și nimeni nu putea întelege la ce îmi va folosi. Odata cu pregatirea nunții noastre în 2012 Cufărul s-a umplut cu obiecte minunate, majoritatea pentru candy-barul pe care urma să-l amenajez, dar și alte decorațiuni pentru mese și grădina în care a avut loc evenimentul. Nu m-am putut opri nici după nuntă cu achiziționarea obiectelor frumoase și așa a apărut Cufărul cu Povești – cu Povești pentru că fiecare obiect are povestea lui – am lucrușoare achiziționate de persoane dragi pentru a-și împlini alte vise, vise pe care eu acum la Cufărul cu Povești le duc mai departe, lucruri pe care mi-am dorit enorm sa le am și aproape era să pierd avionul din aceasta cauza, etc – fiecare obiect are un suflu, o poveste.

vata de zahar (1)

Ce este “Cufărul cu povești ” și concret, ce servicii oferiți?

 Cufărul cu Povești este un serviciu de închiriere decorațiuni pentru evenimente frumoase – fie nunți, botezuri sau aniversari mai restranse. La cerere, pot ajuta și cu idei, nu doar strict cu închirierea obiectelor.

Ideea cu vata de zahar …a venit ulterior, nu?

Mașina de vată a venit ulterior, însa ideea a fost de la inceput, doar că puțin mai greu de pus în practica. Dupa îndelungi cautări am reușit ca pentru nunta noastra să găsim să inchiriem o astfel de mașină și ne-am bucurat să ne vedem invitații transformandu-se din nou în copii încercand vata de zahar. La Cufărul cu Povești am adus o astfel de mașina ceva mai târziu într-un fel pentru ca am fost sceptica inițial că oamenii vor dori vată de zahar la nuntă, dar și pentru că dupa ce mi-am luat inima în dinti și m-am hotarat n-a fost tocmai ușor să și găsesc ceea ce mi-am dorit.

vata de zahar (5)

Pentru cine iți doreste o mașina cu vata de zahar, la ce pret ar trebui să se aștepte?

Prețul închirierii aparatului este de 300lei/2h având inclus materia prima, personal care se va ocupa de aparat și transport în Bucuresti și împrejurimi – deoarece multe evenimente au loc în locații la marginea orașului. Pentru cine iși doreste mașina de vată pentru mai mult de 2 ore la eveniment prețul este de 100lei fiecare ora suplimentară.

vata de zahar (3)

Care este zona unde livrati?

Putem merge oriunde în tară pentru cei care iși doresc mașina de vata de zahar la evenimentul lor, însa acest lucru aduce costul suplimentar al transportului.

     vata de zahar (2)
Contact
Persoana contactAlina Massier
Facebookhttps://www.facebook.com/vatadezahar/
Telefon
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *